Skocz do zawartości
EDDY

to wcale nie jest reklama ;P

jak oceniasz serwis heh.pl? (tylko szczerze ;-))  

1. 1. jak oceniasz serwis heh.pl? (tylko szczerze ;-))

• dla mnie bomba! ;)
      2
    • jest ok, nie mam wiekszych zastrzezen
      7
    • zle nie jest, choc mogloby byc lepsze :P
      2
    • nie podoba mi sie :(
      1
    • shit (no chyba nikt nie bedzie taki, zeby te opcje wybrac ;-))
      0
    • pierwsze slysze o tym serwisie ;> (silicon valley)
      5

Rekomendowane odpowiedzi

pewnie wiele osob wchodzilo na siliconvalley.pl przez krotsza domene val.pl, tylko, ze tej krotszej juz nie ma, teraz jest heh.pl, latwa, szybka i przyjemna ;-)

po co to pisze? bo na pewno wielu z was posiada cos od Mate'a, wiec musicie wiedziec jak do niego trafic ;-P

po reklamach 8)

chcialem przy okazji przeprowadzic ankiete, jesli moge oczywiscie ;> i prosze o w miare szczera odpowiedz ;-)

dziekuje za uwage :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chlopaki, co tak malo glosow?

jak bym zrobil ankiete, typu co lepsze amd, czy intel, to pewnie watek stalby sie popularny, a glosow by bylo ze 100 w jeden dzien :>

oczywiscie dziekuje tym, ktorzy zaglosowali :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja oceniam dobrze :) tylko trzeba zmienic na gorze w grafice napis siliconvalley.pl : val.pl na siliconvalley.pl : heh.pl :!:

pozdrawiam redakcje zwlaszcza kolege Tassadar'a za to ze kiedys szybko zareagowal na problemy ze strona w Operze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja oceniam dobrze :) tylko trzeba zmienic na gorze w grafice napis siliconvalley.pl : val.pl na siliconvalley.pl : heh.pl :!:

pozdrawiam redakcje zwlaszcza kolege Tassadar'a za to ze kiedys szybko zareagowal na problemy ze strona w Operze :)

jest juz przebudowana strona, ale ciagle sa poprawki i bedzie sie inaczej nazywac, niedlugo zobaczysz ;)

PS. w Operze ta strona zupelnie inaczej wyglada, ale wcale nie tak zle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi