Gość spec-kom Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 No wiec mam taką płyte jak w temacie,coś takiego w biosie startowym wyskakuje i nic sie nie da zrobić ten zestaw mam od znajomego,komputer jego był mało używany , w zasadzie tylko do gier(gf 6200) i worda na tym sprzecie była walnieta kośc ramu bo sprawdzałem na innych kompach i sie resetowały na pamieci wiec wiem ,że kosz ram jest uszkodzona ale co jescze moze byc nie tak to niewiem komputer absolutnie nie byl w zaden sposob pokrecany czy cos bo oni nie maja o tym pojecia keyboard not support wiem ,że to klawaitura ale podłaczałem każda klawiature i żadna nie działa(ps2,usb, z przejsciówką) , nawet nie da sie wejść w bios,kondensatory nie są napuchniete,plyta wizualnie bardzo ładna , no ale nie działa prosze o pomoc czy to sie da naprawić lub jak nie to jaka inna płyte polecacie pod ten procesor ?? z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...