Varrol Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Cytat grzesiu: po co ci wersja BOX skoro i tak do amd potrzebne jest wc (by wykorzystac potencjal), albo przynajmniej jakis porzadny wentyl Eee tam, mnie na titanie 1700+ chodzi na 2GHz i sie nie grzeje, na 2250 już jest trochę gorzej (chyba, że podniosę napięcie) - ale 2500 już mi dysk nie wytrzymuje (te barracudy :evil: FSB 40MHz nie trawią). Tylko ciekawe, że po zmianie Biosu temperatury mi o 10 stopni spadły - tego to nie rozumiem. Mam teraz zamiast 50 - 40 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszmx Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 amd i amd... ja tam grzejnika w domu nie potrzebuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Cytat amd i amd... ja tam grzejnika w domu nie potrzebuje Hehe, ja grzejnik już sprzedałem (czyli Antka 1800+ 0.18) i kupiłem procka w 0.13 mikrona - wierz mi, że to już nie jest grzejnik. Poza tym jak ktoś ma za dużo pieniędzy, to Intel jest lepszy - tylko, że każdy głupi może kupić mercedesa i mówić, że ma najlepszy samochód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Cytat amd i amd... ja tam grzejnika w domu nie potrzebujehehe a to co masz to może nie jest grzejnki (no grzejniczek :P ). Napewno masz w największym obciążeniu 12 C hahaha :lol: :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszmx Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 nie chce mi sie z wami gadać ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Cytat nie chce mi sie z wami gadać ;-)Tak to zawsze jest jak brakuje argumentów, to może pochwal się jaką masz temp. na procu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszmx Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Cytat Cytat nie chce mi sie z wami gadać ;-)Tak to zawsze jest jak brakuje argumentów, to może pochwal się jaką masz temp. na procu?2.0@3.0 - max 40 C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Cytat Cytat Cytat nie chce mi sie z wami gadać ;-)Tak to zawsze jest jak brakuje argumentów, to może pochwal się jaką masz temp. na procu?2.0@3.0 - max 40 C Heh, tyle to ja na Celeronie 1.2GHz miałem. Na jakiej mobo? A swoją droga to mnie też coś dziwnie pokazuje, bo przy 2GHz też mam max 40 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 najlepsze procki to ma via Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszmx Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Abit BG7 II i tez mam zastrzezenia co do czujnika temperatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Cytat Cytat Cytat nie chce mi sie z wami gadać ;-)Tak to zawsze jest jak brakuje argumentów, to może pochwal się jaką masz temp. na procu?2.0@3.0 - max 40 C A jaki odczyt? Termometr czy płyta? Bo wiesz u mnie w BIOS'ie to ja mam na procu 25C :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...