kilobajt Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Umnie w Opolu mają 4.04 otworzyć MM o 5:00 . Zobaczymy co z badziwie będą mieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 nie wiem co masz na mysli... a moze jestes zazdrosny bo rodzice Ci nie kupili? a moze powiedz dlaczego nie masz cyrixa? przeciez to tez dobry proc... :lol: nie o to chodzi przeciez poprostu dziwi mnie, ze ludzie promuja intela pomimo tego ze jest gorszy od amd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 nie o to chodzi przeciez poprostu dziwi mnie, ze ludzie promuja intela pomimo tego ze jest gorszy od amd Gorszy, lepszy to rzecz wzgledna i nie masz co tak pisać. Każda sroka swój ogonek chwali :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 hehe nie no, nie bede sie spierac sam mam celerona, ale jesli mialbym cos kupic, to tylko amdeczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 (...) sam mam celerona (...) W podpisie masz PMMX więc jak to jest :roll: :?: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 tu gdzie jest net mam celerona :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 BLAD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Dziś zauwazylem najnowsza wersje najlepszych sterow do Sound Blaster Live :) Są datowane na 27 marca i bazuja na sterach od Audigy :) Roznica w dzwieku miedzy zwyklymi sterami Creative a YouP jest ogromna :)http://bbs.mydrivers.com/youpiao/PAX-III-E...AXIII-E0327.exe I są dostępne w MM? :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Dziś zauwazylem najnowsza wersje najlepszych sterow do Sound Blaster Live :) Są datowane na 27 marca i bazuja na sterach od Audigy :) Roznica w dzwieku miedzy zwyklymi sterami Creative a YouP jest ogromna :)http://bbs.mydrivers.com/youpiao/PAX-III-E...AXIII-E0327.exe I są dostępne w MM? :roll: . Właśnie szukalem tego :D Dopisalem gdzies gdzie indziej i nie moglem znalezc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 [...] system operacyjny DOS 8O :o :D :twisted: i teraz pytanie: kogo rżną w d.pe? klienta (bo nic nie ma), czy microsoft (bo aż sie prosi na nich [brzydkie określenie na linuksa]a zapuścić)??? nikogo chca poprostu powiedziec ze pc ma jakeigos os`a & przez to ze niema tam windowsa to komp staje sie tanszy... i klijent che go kupic (bardziej niz by kosztowal powiedzmy 500pln dorzej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 to nie jest pierwsza sytuacja w Dosem w kompach z MM :P ale o takich rzeczach chetnie sie czyta :D posmiac sie mozna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...