Beatles Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Wlasnie takiego mam zamiar kupic lasce do kompa ;-) No i zastanawialem sie czy pojdzie na magistrali 133 bez dodatkowego chlodzenia itd., czy dolozyc kasy i kupic jakiegos athlona 1600+ Jak takiego durona mozna ustawic ze standardowym coolerem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 athlony 1000 juz sa na magistrali 133 nie wiuem jak durony ale moze tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 ja mam durka 1000 ustawionego na stabilne jak skala 1350 , 10x135mhz z 1 dodatkowym coolerem z zasilacza w tygodniu mam zamiar dolozyc jesce 1 to na 1400 sie bujnie wiec bierz tego 1000 i do dziela :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatles Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 kurna chata , pomylilem sie :oops: chodzilo mi o durona 1200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 A to w takim razie moja odpowiedz jest zbedna.....hyhy :) jou! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...