opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 hehe no wlasnie jak odblokowac mnoznik zeby nie zrabac proca ej Bialy jak ci sie udalo proca na tyle podkrecic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 tym malowaniem nie uszkodiszbierzesz rozpuszczalnik i zmywasz jak nie wstaje lub jak mnoznik ise zablokowal na jakis inny trzeba uwazac przy zakladaniu i zdejmowaniu coolera ot i po sprawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinwu Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 pomogło zmywanie acetonem, kąpiel pod kranem i szorowanie szczoteczka do zębów z mydłem :P , po skończeniu proc wyglądał jak dopiero co kupiony :P ..jutro zaczynam zabawe od nowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 jak ci sie uda to opisz dokladnie jak to robiles po kolei czynnosci oki bede wdzieczny na maila opolin@tlen.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 jak ci sie uda to opisz dokladnie jak to robiles po kolei czynnosci oki bede wdzieczny na maila opolin@tlen.plstary zlitowalem sie nad toba tu masz http://www.web-tec.pl/o c m a s t e r/envo/modules.php?op=modload&name=Subjects&file=index&req=listpages&subid=3 wszystko napisane mam nadzieje ze ci pomoze tylko zlikwiduj spacje w o c m a s t e r bo na tweauku maja jakas cenzure dla tej stronki :) cos nie moge ci podac tego linka wejdz na strone http://www.o c m a s t e r .com i po prawej bedziesz mial odblokowywane krok po kroku pamietaj aby usunac spacje z adresu stronki pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 dzieki bede mial lekturke wydrukuje sobie dzieki :) bede probowal tylko bede musial chyba kupic potrzebne do tego rzeczy ale jeszcze raz dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ale tam w podsumowaniu jest napisane mnoznik od 6 do 12,5 ja mam 12,5 mnoznik czy tylko tak podali no to ja ile bede mial jak odblokuje ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ale tam w podsumowaniu jest napisane mnoznik od 6 do 12,5 ja mam 12,5 mnoznik czy tylko tak podali no to ja ile bede mial jak odblokuje ???to chyba zalezy od plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 a gdzie to zobaczyc ile bede mial po odblokowaniu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 a gdzie to zobaczyc ile bede mial po odblokowaniu ??oj stary co chcesz zobaczyc przemnoz mnoznik razy magistrala wyjdzie sie czestotliowsc procka masz athlona xp 2000 czyli 12,5 x 133 chcac podkrecac musisz przyklady 13x133 10x166 (musisz miec na plycie dzilnik 1/5 zeby pci wytrzymalo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...