mati1mati Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Witam Co wybrać : Geil 2GB DDR2 800 Dual Chanel Kit Ultra 4 Patriot DDR2 Dual Chanel 2GB 800 5-5-5-12 OCZ Technology 2x 1GB DDR2 800MHz Platinium CL4 Edytowane 7 Maja 2008 przez mati1mati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spec-kom Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 A jakiego masz procka ?? i reszte sprzetu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1mati Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 to ma byc do nowego kompa, ktorego jeszcze nie posiadam ale procek e8200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gargamell Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Ostro zamierzasz go kręcić ? tzn. ponad 4GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1mati Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 raczej nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 http://proline.pl/shop.php?prodid=KINGMAX+DDR2+1GB+106 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spec-kom Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 bierz OCZ i tyle jak nie krecisz to kiedyś zacznies krecić a te pamięci sa z.....ste do kręcenia i do normalnego chodzenia no i masz super radiatorki nie bierz tych kingmaxów ja je miałem i miałem z nimi problemy i oddałem i wziąlem PARTIOTy i u mnie chodzą na cl4 na 2,0 volta 800mhz bez żadnych problemów,jak bym miał wiecej kasy to bym wziął OCZ :P ,bo miałem kiedyś zwykłe value i były na 667 a chodziły na 850mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Nie bierz KingMaxow, bo on mial i mial problemy. A ja mam i mam 1100Mhz 5-5-5-18 4x1GB na 2,05V (na NForce robily tyle na 1,9V bo NVidia lepiej prowadzi pamieci). Z tymi radiatorami to tez dowaliles, wez pamieci, bo maja radiatory :lol: KingMaxow nie bierz, bo nie maja, co z tego ze sa chlodne, bo kosci wykonane w 70nm, ale radiatorow nie ma :lol: Edytowane 7 Maja 2008 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...