gentillo Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Instalnąłem jakiś czas temu XP z SP1 i pojawił się mały problemek. Dotyczy to zwłaszcza plików AVI i pochodnych. Problem jest następujący. Mamy pliczek AVI i próbujemy go usunąć lub przenieść. No i klops. Wyskakuje komunikacik, że plik jest używany przez jakiś program i nie może być przeniesiony. Zamknij wszystkie programy mogące....itd. Problem w tym, że za jasną cholerę nie wiem jaki program może go używać. Dodam, że taka sytuacja następuje nawet po samym starcie systemu. Nic nie uruchamiam i nadal wyskakuje taki błąd. Próbowałem powyłączać skojarzenia plików w różnych odtwarzaczach multimedialnych które posiadam. I nadal nic. Szlag jasny mnie trafia. Może ktoś coś wie w tym temacie :?: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 mozna sprobowac utworzyc np nowy folder -> zaznaczyc 2 pliki (avik i folder) i wtedy probowac 8) takie problemy biora sie z tad ze winszajs probuje robic miniaturke, odczytuje informacje o tym pliku (na co mu to niewiadomo) :? odziwo gdy robimy operacja na aviku i czymkolwiek innym (plik/folder) to juz niema problemow :? zaprawde winszajs XP jest ciach!'niety jak malo ktory system :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Spróbuj uzyc do tego Total(windows)Commandera w większości przypadków pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Spróbuj uzyc do tego Total(windows)Commandera w większości przypadków pomaga.Miałem ten sam prpblem i zadziałało jak wyżej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 JA mam takie nieraz problemu i w 98. Jesli np. nav skanuje jakiś plik to norma ze nie moze go usunąc.. albo inny program TC pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Przeszło samo, ale na przyszłość zaopatrzę się w Total Commandera Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...