B3niu Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Siema No więc kupuje lapka, braciak siedzi w Anglii i wyczaił takiego ASUSA x53sr. Cena mieści się w moim budżecie. Miał ktoś doczynienia z takim lapkiem? Co można powiedzieć o jego wydajności. Jedyna gra w jaką gram to CSS. Szperałem troche po necie i na polskich stronach raczej biednie o tym modelu. Dzięki z góry za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Poszukaj recenzji Asus F3Sr. To samo tylko w lepszej obudowie od x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Kurcze dziwne bo na stronie Asusa nie ma tego modelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matino Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 B3niu napisał(a): Kurcze dziwne bo na stronie Asusa nie ma tego modeluA to ciekawe ... http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&...amp;modelmenu=2 Modelu X53 nie znajdziesz, bo to jest model przeznaczony specjalnie do retailu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Chyba raczej do retailu typu Mediamarkt, Saturn itepe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus1199 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 witam ja wlasnie jestem w londynie i szukam taniego dobrego lapka. ten X53SR jest za 400 funtow, drugi nad jakim sie zastanawiam to toshiba toshiba ma gorsze parametry no ale to toshiba, Sklaniam sie w strone asusa, jak sprawuje sie w nim kamerka? i inne podzespoly? sa stery pod xp? jak jest z gwarancja? bo o ile wiem asus ma ogolnoswiatowa, czyli w polsce ten asus moze byc normalnie serwisowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 gwarancję w pl zrealizujesz bez problemu, podstawą jest dowód zakupu (paragon, faktura) z datą, oraz w przypadku importu rejestracja lapka na jakieśtam stronie. uzywalem f3sr i xp'ka miałem - stery zbierane od innych modeli ale komplet instaluje się bez problemu. kamerki nie uzywalem, 1.3mpix powinno wystarczyc do uzywania od czasu do czasu. lapek sam w sobie raczej bezproblemowy. nalezy tylko uwazac na noszenie (podnoszenie) go jedną ręką za róg, potrafi pekać w dość charakterystyczny sposob obudowa w przeciwleglym rogu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...