cool_gacek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 jestem tutaj nowy wiec -> witam all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 yoyoyoy nowy tweakerze 8) pamietaj o opcji szukaj :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 yoyoyoy tweakerze 8) pamietaj o opcji szukaj :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 jak cos to nikogo nie witaj pozniej ich poznasz lolu:!: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Yo 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Nie chcę być złośliwy ale każdy post w stylu "Witam ! Jestem nowy na forum" powoduje u mnie mieszane uczucia. Biorąc pod uwagę liczbę zarejestrowanych użytkowników, która ostatnio dość szybko się rozrasta, dziękuję Bogu że nie każdy nowy user, chce się pochwalić... I nie odbierz broń boże cool_gacku tego posta jako ataku personalnego, ale tak mi się zebrało na refleksje :roll: BTW. witamy, i baw się dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 siemaneczko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Moze sie czegos nauczycz. Albo nam zdradzisz jakies ciekawostki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 no cześć ;) yoyoyoy nowy tweakerze 8) pamietaj o opcji szukaj :twisted: Pamiętaj o opcji "kasuj" :P 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Idealny temat do nabicia sobie posta............... Nie chcę być złośliwy ale każdy post w stylu "Witam ! Jestem nowy na forum" powoduje u mnie mieszane uczucia. Biorąc pod uwagę liczbę zarejestrowanych użytkowników, która ostatnio dość szybko się rozrasta, dziękuję Bogu że nie każdy nowy user, chce się pochwalić... I nie odbierz broń boże cool_gacku tego posta jako ataku personalnego, ale tak mi się zebrało na refleksje :roll: BTW. witamy, i baw się dobrze :) Dokładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Czeeeeeeeeeee :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 witaj, i przeczytaj dział FAQ i używaj opcji SZUKAJ :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 No to moze i ja nabije sobie posta: CzEśĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ..::ELo::.. pamietaj ATi RULEZ Nvidia SuX !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Hi Jack, :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 wszyscy sie wutają to chyba nie będę odstawał ;) CZEŚĆ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 raz bylem we wloclawku:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 no witaj kolego ;) raz bylem we wloclawku:Pja tesz. to jest tam gdzies nad wisła chyba? i macie zapore tam i takie jezioro długie??? 8) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Ja we Włocławku mam rodzine :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...