kwasniewski Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Od jakiegoś czasu nie działa mi touchpad w moim laptopie. Próbowałem już przeinstalowywać sterowniki ale to nie poskutkowało. Na pewno laptop nie doznał żadnego "obrażenia" fizycznego bo cały czas stoi na biurku. Co jeszcze może być przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 FN + coś tam pewnie wyłącza obsługę tpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasniewski Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 FN + coś tam pewnie wyłącza obsługę tpada Tpad jest włączony. Fn+cos tam sprawdzalem od razu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Tpad jest włączony. Fn+cos tam sprawdzalem od razuPoszukaj na CD z Driverami - czasami jest tam taka aplikacja jak Turn ON/OFF touchpad - tak jest w niektorych modelach HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasniewski Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Poszukaj na CD z Driverami - czasami jest tam taka aplikacja jak Turn ON/OFF touchpad - tak jest w niektorych modelach HP. Nie ma tam takiej aplikacji. Touchpad jest włączony. Juz pisałem o tym. Mimo to nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) @prezydencie :oops: musi działać sam z siebie a żeby to sprawdzić uruchamiasz z płyty Vista lub Linux Live - wówczas wykluczysz błąd windowsa i sterownika. jeżeli nadal nie działa oznacza to uszkodzenie mechaniczne, ale tak zypełnie nic? ani packa, ani klawisze ? - rzadko się tak zdarza - może browar się rozlał ;) albo przewód połączeniowy z płytą gł. w wyniku koniunkcji planet się rozłączył - ale to very optymistyczna wizja Edytowane 21 Maja 2008 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopasek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 a ja tak z innej beczki... - co w ogóle sądzicie o monitorach firmy BenQ? jak Wam się na nich pracuje? - bo powoli przymierzam się do zakupu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...