Skocz do zawartości
7xfd

Chlodzenie 8800gts (g92)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebne mi jakieś chłodzenie do mojej 8800gts (g92)

takie w cenie do 150zł (troszkę więcej tez może byc :wink: )

Najbardziej zależy mi na wydajności i możliwości wysokiego oc. (cichośc i wygląd pomijamy)

Na razie znalazłem kilka interesujących możliwości :

1

2

3 Oczywiście do tego jeszcze 2x92mm

Które z tych będzie najlepsze lub zaproponujcie coś innego.

Dziękuje

Pozdrawiam

Edytowane przez 7xfd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niom s1 rev2 bedzie chyba najlepszym rozwiazaniem. Ale jakie [niedrogie] wentylatory do tego???

A i o ile ~% jest lepsza wydajnośc HR03-GT ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niom s1 rev2 bedzie chyba najlepszym rozwiazaniem. Ale jakie [niedrogie] wentylatory do tego???

A i o ile ~% jest lepsza wydajnośc HR03-GT ???

Widziałem jedno porównanie do Thermalrighta to AC wypadł tak samo jak TR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wlasnie bede zamawial s1 rev2 do mojej 88GT od galaxy bo tego wyjca nie zniese dluzej :]

mam zamiar zalozyc na to Fandera 120mm :)

wydaje mi sie, ze powinienes kupic tak jak ja S1 rev 2 + fandera co wyjdzie pi razy oko ok 110zl a reszte przeznacz na piwko czy cos :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie

Nie no mi się to s1 bardzo zaczyna podobac. 138(L) x 215(W) x 33(H) mm znaczy ze sie 2x140mm zmieszczą :razz: kupuje sobie to plus 2x140 i będę miał wydajnośc dopiero.

Pozdrowionka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no, to zmienia postac rzeczy. Jak jak kupowalem pod koniec roku accelero to nie dosc ze byl problem z dostaniem tego ustrojstwa to jeszcze kosztowalo ponad 110 PLN, pozniej wogle tego nie bylo i teraz widze ze znowu jest dostepny i to w jak zjefajnej cenie. Zdecydowanie polecam, najlepszy wybor.

Mam takiego jeszcze w rev.1 z 12cm Scythe S-flexem. Bardzo sobie chwale.

Poza tym kup sobe jakis inny wentyl bo Fander jest na lozysku slizgowym a ten typ lozyska nie jest raczej stowrzony do pracy w poziomie. Typ lozyska, ktory jest m.in. w Scythe S-flexie moze bez zadnych komplikacji pracowac w pionie i poziomie, ale niestety roznica w cenie jest znaczna. Fander ok 32PLN, S-FLEX prawie 50 PLN.

Niech wieksze spece od wentyli sie wypowiedza, bo jakas tam wiedze mam ale bardziej oparta na sledzeniu tego co madrzejsi ode mnie pisza na forach. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...