7xfd Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 (edytowane) Witam Potrzebne mi jakieś chłodzenie do mojej 8800gts (g92) takie w cenie do 150zł (troszkę więcej tez może byc :wink: ) Najbardziej zależy mi na wydajności i możliwości wysokiego oc. (cichośc i wygląd pomijamy) Na razie znalazłem kilka interesujących możliwości : 1 2 3 Oczywiście do tego jeszcze 2x92mm Które z tych będzie najlepsze lub zaproponujcie coś innego. Dziękuje Pozdrawiam Edytowane 8 Maja 2008 przez 7xfd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Najlepszy bedzie HR03 ale ten co podales to jest na starego GTS'a (G80), na nowego pasuje HR03-GT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Popraw linki :P IMO najlepszym wyborem jest to + 2 wentyle 92mm lub jakaś 120mm (jak kto woli). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7xfd Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Niom s1 rev2 bedzie chyba najlepszym rozwiazaniem. Ale jakie [niedrogie] wentylatory do tego??? A i o ile ~% jest lepsza wydajnośc HR03-GT ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Niom s1 rev2 bedzie chyba najlepszym rozwiazaniem. Ale jakie [niedrogie] wentylatory do tego??? A i o ile ~% jest lepsza wydajnośc HR03-GT ??? Widziałem jedno porównanie do Thermalrighta to AC wypadł tak samo jak TR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 ja wlasnie bede zamawial s1 rev2 do mojej 88GT od galaxy bo tego wyjca nie zniese dluzej :] mam zamiar zalozyc na to Fandera 120mm :) wydaje mi sie, ze powinienes kupic tak jak ja S1 rev 2 + fandera co wyjdzie pi razy oko ok 110zl a reszte przeznacz na piwko czy cos :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7xfd Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Witam ponownie Nie no mi się to s1 bardzo zaczyna podobac. 138(L) x 215(W) x 33(H) mm znaczy ze sie 2x140mm zmieszczą :razz: kupuje sobie to plus 2x140 i będę miał wydajnośc dopiero. Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 no i gitara :] ja jutro skladam zamowienie na Accelero, Fander juz lezy i czeka na zamontowanie :) jak dostane, podziele sie w odpowiednim temacie wrazeniami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 nie no, to zmienia postac rzeczy. Jak jak kupowalem pod koniec roku accelero to nie dosc ze byl problem z dostaniem tego ustrojstwa to jeszcze kosztowalo ponad 110 PLN, pozniej wogle tego nie bylo i teraz widze ze znowu jest dostepny i to w jak zjefajnej cenie. Zdecydowanie polecam, najlepszy wybor. Mam takiego jeszcze w rev.1 z 12cm Scythe S-flexem. Bardzo sobie chwale. Poza tym kup sobe jakis inny wentyl bo Fander jest na lozysku slizgowym a ten typ lozyska nie jest raczej stowrzony do pracy w poziomie. Typ lozyska, ktory jest m.in. w Scythe S-flexie moze bez zadnych komplikacji pracowac w pionie i poziomie, ale niestety roznica w cenie jest znaczna. Fander ok 32PLN, S-FLEX prawie 50 PLN. Niech wieksze spece od wentyli sie wypowiedza, bo jakas tam wiedze mam ale bardziej oparta na sledzeniu tego co madrzejsi ode mnie pisza na forach. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Nie ten dzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...