Xytras Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Witam Otóż w poniedziałek mój półroczny, kochany HP DV6640ew, z którego w zasadzie byłem zadowolony wyzionął ducha, w związku z czym musiałbym kupić coś nowego. Jakie mam wymagania, otóż: -głównie mobilność czyli długo na baterii, -wydajność w grach? Wystarczy że Quake3Arena będzie śmigał po sieci, z reszty mogę zrezygnować! -raczej dwa rdzenie i raczej 2 GB ramu, chyba że nie będzie problemu z podmianą to mam po HP 2*1GB kingstonów 667MHz wink.gif -ekran 15,4" panoramka jest dla mnie tak akurat wink.gif -solidność, pawilony są dla mnie stosunkowo delikatne wink.gif Chętnie kupiłbym znowu DV6640ew, ale wieczne problemy z XP i sterownikami pod ten system mnie wkurzały, w zasadzie od zakupu nigdy nie skorzystałem z kamerki bo pod moim komunikatorem nie działa!!! Myślałem nad jakimś Compalem ew. Na co zwracać uwagę jeśli zależy mi na długim czasie pracy na baterii?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 (edytowane) Na co zwracać uwagę jeśli zależy mi na długim czasie pracy na baterii?? Na jej pojemność, po prostu dopłać do lepszej jak jest taka możliwość. za 2.5 kupisz compala FL90 z procesorem T8100 on jest bardzo energooszczędny bo to 45 nm. ewnetualnie FL91 co ma integrę zamiast GF8600GT to bateria pożyje dłużej, ale moim zdaniem nie warto mimo że na integrze pograsz w Q3 na full bez problemu. Potem możesz żałować... Edytowane 8 Maja 2008 przez -X- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...