Katsuyoshi Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Dziś byłem z kumplem po kompa chwalił mi się żę kupił go za 4k tylko czy to jest możliwe za takiego configa ? 8800 GTS ZoTac [512Mb] Intel E6550 2.33 250 Gb Baracuda Monitor 22' BenQ Myszka Mikro Słuchawki <= Wszystko firmy Tracer Obudowa też jakas lipa z Tracer'a Zasiłka Corssair 520W Mobo: Gigabyte GA-P35-DS3L Jest to możliwe zeby za to dac 4120 zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo. Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 (edytowane) :) Myślę, że możliwe, ale musiał się postarać, żeby tak drogo wyszło. Pewnie drogi monitor. Super hiper ekstra promocja w media markt? saturn? Edytowane 8 Maja 2008 przez hugo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsuyoshi Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Monitor kosztował 600 zł ^^ a myszka mikrofon i klawa razem to chyba było 100 zł xDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Ma bardzo podobny zestaw do mojego tylko że ma lepszą grafę i zasilacz + monitor i inny proc, ja kupowałem kompa 3 miechy temu i dałem za niego 2200zł. Więc nie mógł tyle zapłacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsuyoshi Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Czytając fakturę bardzo się zaciekawiłem ^^ i jest to dla mnie dziwne ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastir Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Albo kupił dorogi monitor, albo poleciał do sklepu nie będą pewnym co chce kupić i kupił nie zwracając uwagi na to że ceny tam sa o wiele ze duże a za tą cenę miał by o wiele lepszego kompa, tylko że w innym sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsuyoshi Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Albo kupił dorogi monitor, albo poleciał do sklepu nie będą pewnym co chce kupić i kupił nie zwracając uwagi na to że ceny tam sa o wiele ze duże a za tą cenę miał by o wiele lepszego kompa, tylko że w innym sklepie Monitor kosztował 600 zł ^^ a myszka mikrofon i klawa razem to chyba było 100 zł xDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Czytając fakturę bardzo się zaciekawiłem ^^ i jest to dla mnie dziwne ;/ skoro czytałeś fakturę to widocznie możliwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsuyoshi Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 mozliwe za takie części 4100 ? bez przesady ludzie..aż tak drogo by tam było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Hehe, jakbyś widział ceny w jednym sklepiku komputerowym w mojej okolicy to szczęki byś tydzień nie znalazł. A najśmieszniejsze jest to że dużo osób tam kupuje.... Często z kumplami się nabijamy z tych frajerów.... xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsuyoshi Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Ten komp mojego kumpla był kupowany w hurtowni wojewódzkiej w katowicach xDD ja tam pojechałem myslę bedize taniej xDD a ci mi tutaj za ten zestaw za 2500 powiedizli 3200...rozumiem jakby powiedzili 2600 xD Za to samo złożenie płace w sklepie obok mojego bloku 2490 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...