Skocz do zawartości
jools

jaka plyta na KT400

Rekomendowane odpowiedzi

spoko mam juz screena tylko ze moj jest na ustawieniach 10.5x200 bo wyzej niz 2100 mi prco nie biega :( screena moge ci na meila bo nie mam gdzie umiescic na stronce o i moje pamieci nie chca na takich timingach jak twoje smigac u mnie jest 2-3-5-2-1 (jakies V-Data sie nazywaja )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nieźle 3k w int przekroczone, float zależy od procka, więc OK.

Acha 1 Mhz na fsb to jakieś 15 MB/s, to trzeba wziąc pod uwagę ;)

Pozdrawiam,

NE tylko float zależy od procka. Kiedyśzarzucałem linka do moich testów przy durniu:

5,5x166

6x166

6,5x166

7x166

i przy identycznych ustawieniach okazywało się że różnice w teście pamięci sięgały 25% (jak się nie mylę). Więc porównanie może byćtylko robnione na tych samych prockach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nieźle 3k w int przekroczone, float zależy od procka, więc OK.

Acha 1 Mhz na fsb to jakieś 15 MB/s, to trzeba wziąc pod uwagę ;)

Pozdrawiam,

NE tylko float zależy od procka. Kiedyśzarzucałem linka do moich testów przy durniu:

5,5x166

6x166

6,5x166

7x166

i przy identycznych ustawieniach okazywało się że różnice w teście pamięci sięgały 25% (jak się nie mylę). Więc porównanie może byćtylko robnione na tych samych prockach.

zgadzam sie ale ja nie moge ustawic wiecej proca niz 2100 niestety AC i chyba sam procek mi na wiecej nie pozawala .. wiec moze zrobisz na abicie i takich ustawieniach jak ja ?? chyba ze sie boisz ze abit w tyle zostanie w koncu to 300 mhz roznicy a to jez jest sporo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam sie ale ja nie moge ustawic wiecej proca niz 2100 niestety AC i chyba sam procek mi na wiecej nie pozawala ..  wiec moze zrobisz na abicie i takich ustawieniach jak ja ?? chyba ze sie boisz ze abit w tyle zostanie w koncu to 300 mhz roznicy a to jez jest sporo

Jak sobie życzysz:

Dołączona grafika

Procek 10,5*200 ! (nie 201 ;) )

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ładnie a co to jest Bandwidth Efficiency ?? masz 88% a ja tylko 85% a poprzednio 90% miałes do czego to jest ?? tak z ciekawosci ;)

To jest efektywność wykorzystania maxymalnych teoretycznych transferów !

Jaki procent twoje wyniki stanowią do maxymalnych teoretycznych.

Sandra podaje dwie wartości dla int i float.

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...