szpak Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 spoko mam juz screena tylko ze moj jest na ustawieniach 10.5x200 bo wyzej niz 2100 mi prco nie biega :( screena moge ci na meila bo nie mam gdzie umiescic na stronce o i moje pamieci nie chca na takich timingach jak twoje smigac u mnie jest 2-3-5-2-1 (jakies V-Data sie nazywaja ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Wyślij mi, opublikuje tutaj (jeśli chcesz?) EDIT: Wynik szpak'a: Tylko widze tu 202, ustawiłeś 201 w Biosie? Pzdr, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 nom tak miało byc jak u ciebie 201 ale widocznie mi sporo zawyza ale i tak jest nie zle co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 no nieźle 3k w int przekroczone, float zależy od procka, więc OK. Acha 1 Mhz na fsb to jakieś 15 MB/s, to trzeba wziąc pod uwagę ;) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 no nieźle 3k w int przekroczone, float zależy od procka, więc OK. Acha 1 Mhz na fsb to jakieś 15 MB/s, to trzeba wziąc pod uwagę ;) Pozdrawiam, NE tylko float zależy od procka. Kiedyśzarzucałem linka do moich testów przy durniu: 5,5x166 6x166 6,5x166 7x166 i przy identycznych ustawieniach okazywało się że różnice w teście pamięci sięgały 25% (jak się nie mylę). Więc porównanie może byćtylko robnione na tych samych prockach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 msi kt4v!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 no nieźle 3k w int przekroczone, float zależy od procka, więc OK. Acha 1 Mhz na fsb to jakieś 15 MB/s, to trzeba wziąc pod uwagę ;) Pozdrawiam, NE tylko float zależy od procka. Kiedyśzarzucałem linka do moich testów przy durniu: 5,5x166 6x166 6,5x166 7x166 i przy identycznych ustawieniach okazywało się że różnice w teście pamięci sięgały 25% (jak się nie mylę). Więc porównanie może byćtylko robnione na tych samych prockach. zgadzam sie ale ja nie moge ustawic wiecej proca niz 2100 niestety AC i chyba sam procek mi na wiecej nie pozawala .. wiec moze zrobisz na abicie i takich ustawieniach jak ja ?? chyba ze sie boisz ze abit w tyle zostanie w koncu to 300 mhz roznicy a to jez jest sporo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 zgadzam sie ale ja nie moge ustawic wiecej proca niz 2100 niestety AC i chyba sam procek mi na wiecej nie pozawala .. wiec moze zrobisz na abicie i takich ustawieniach jak ja ?? chyba ze sie boisz ze abit w tyle zostanie w koncu to 300 mhz roznicy a to jez jest sporoJak sobie życzysz: Procek 10,5*200 ! (nie 201 ;) ) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ładnie a co to jest Bandwidth Efficiency ?? masz 88% a ja tylko 85% a poprzednio 90% miałes do czego to jest ?? tak z ciekawosci ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ładnie a co to jest Bandwidth Efficiency ?? masz 88% a ja tylko 85% a poprzednio 90% miałes do czego to jest ?? tak z ciekawosci ;)To jest efektywność wykorzystania maxymalnych teoretycznych transferów ! Jaki procent twoje wyniki stanowią do maxymalnych teoretycznych. Sandra podaje dwie wartości dla int i float. Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ok dzieki juz bede wiedział ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 kup poprostu nforce 2 z epoxem albo abitem w nic innego sie nieładuj! kt400 to syf w ktory niewarto sie pchać za niewarte tego pieniądze STANOWCZO ODRADZAM! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Jak dla mnie to na KT400 najlepszy jest Abit KD-7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ABIT KD7 ,KD7-E zaleznie czy masz dzwiekowke, ile forsy masz i czy chcesz agp8x i sieciowke z innych to epox na kt400 ,shuttle 37GT (nowsza 39 cos tam powinna byc taka sama) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...