Ray Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 (edytowane) Witam Dzisiaj w czasie pracy wyłączył mi się komp rozkręciłem kompa i tu zonk wentylator wisiał tylko na kablu.Wentylator to Box proca mam E6750 po dokładniejszych oględzinach okazało się że jedna z nóżek ma ułamany bolec co przetrzymuje proca i w każdej chwili wentylator może spaść dostane gdzieś chłodzenie z Boxa ale oprócz Allegro bo zależy mi na czasie? Edytowane 8 Maja 2008 przez Ray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Tak, dostaniesz w sklepie komputerowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) Tak, dostaniesz w sklepie komputerowym.Może i dostane ale przecież Box jest chyba tylko z procesorem sprzedawany a nie osobno ? Ok problem rozwiązany można zamknąć Edytowane 9 Maja 2008 przez Ray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...