andixad Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Witam. Chcę wymienić BOX'a do E2160 na coś lepszego. Początkowo chciałem wziąć CoolerMaster Hyper 212 ale jest on po prostu za wyskoki (obudowa za wąska o 1cm). Więc może Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karokorum P 7015 lub Arctic Cooling Freezer 7 Pro. Jednak w tym pierwszym nie podoba mi sie spód(nie ma gładkiej powierzchni przez te HP), a w drugim takie delikatne badziewne wykonanie. I nie wiedzieć czemu dużo jest takich tak jak ten Arctic, że nie ma osłony wokół wentylatora, co powoduje że powietrze więcej leci na boki niż przez żeberka. Wole kupić coś porządnego co będzie wstanie pociągnąć za parę lat cieplejsze piecyki. Więc raczej któregoś z tych wezmę (tylko nie wiem który) - pod uwagę biorę jeszcze wysokość do 145mm: Zalman CNPS 9500A LED Zalman CNPS 9700 LED Asus Silent Square Pro Asus Silent Square EVO Są jeszcze ciekawe produkty ZEROtherm. Np. NV120P. Ale trudno znaleźć w sklepach produkty tej firmy. Czy te Zalmany dużo sie od siebie różnią wydajnością. Co do Asusa to modele raczej podobne. Którego z tych byście polecali?? Z góry dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 A może Scythe Ninja Mini jak ma być cicho chłodno i nisko? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Dwie rzeczy: 1. Jest dzial do takich pytan. 2. Ultima90i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...