RazorBMW Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Gra jest od razu po polsku, spolszczenia nie ma. Tak samo, jak większość gier od EA... są w wersjach wielojęzykowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Potrzebuje link do spolszczenia tej gry. Mógł by ktoś dać link, w google są jedynie pełne wersje gry, samego spolszczenia nie ma. :-D Wroc jak skonczy sie blokada. Albo idz do Sikora jesli uwazasz ze dostales nieslusznie % za warez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Grywam w Burnout od momentu pojawienie się w naszym kraju i cały czas miło jest do niej wracać, zwłaszcza po powrocie z pracy/uczelni gdy stało się sporo czasu w korkach. Jedyną rzeczą która mnie dość irytuje to jest uruchamianie przeglądarki www podczas włączania gry. Nie korzystam z IE i nie chcę aby gra domyślnie włączała stronę producenta. Czy jest możliwość wyłączenia tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matimeo Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) Witam!!! Mam pytanko, posiadam Burnout Paradise: The Ultimate Box PL, ale jest jeden problem. Jak instaluje ją na jednym komputerze to jest cacy, a jak na drugim to jest wszystko ok do uruchomienia, a po uruchomieniu, okazuje się że to wersja angielska. Oba komputery są te same (laptopy HP), z tą samą konfiguracją. Wie ktoś gdzie jest błąd??? Może to debilne, ale sam sobie nie mogę poradzić z tym problemem, a poza tym nigdzie nie moge znaleźć rady na ten temat. Z góry Wam wszystkim dziękuję! Edytowane 21 Lipca 2009 przez matimeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo123 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Siema wszystkim potrzebny mi jest plik o takej nazwie VEHICLELIST może mi go ktoś wysłać przez gg albo w jakiś inny sposób można go znaleść w w głuwnym folderze Burnout Paradise potem w folderze o nazwie VEHICLES. proszę o szybką odpowiedź! Może mi ktoś odpowie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapituta Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 http://www.zshare.net/download/65152878b84b9b6d/ pliczek, o który prosileś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo123 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Dzięki za plik:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Nie spodziewałem się tak kiepskiej gry po tylu pozytywnych opiniach ... kolorowa nuda, brak klimatu, jedyny plus to uszkodzenia wozu. Próbowałem się przemóc grając dłużej - tylko mnie to utwierdzało w słuszności pierwszego wrażenia. Nie wiem co gracze widzą w nowym Burnoucie. Wg mnie ta część jest gorsza nawet od odgrzewanego kotleta, Dominatora. Za bardzo czuć tu robotę EA. Widzę że nie tylko Ja tak "chwalę" ten produkt EA :plum: Aha ... jeszcze jeden plus - całkowite spolszczenie ... a nie jak czasami jedynie napisy ... tylko tutaj lektor również. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) Burnout Paradise: The Ultimate Box mozna zassac, i dodac do konta EADM za darmo. Uzywacie tego proxy (trzeba miec IP z UK) British Glype Proxy , nastepnie przez proxy wchodzicie na: http://www.hotukdeals.com/visit?m=15038&q=834553 Logujecie sie na swoje konto EA, finalizujecie zakup i to wszystko. :wink: Edytowane 25 Grudnia 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Bana nie będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...