Pussey Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) Witka. Jak wiecie jak usunąć te znaczki z worda to powiedzcie jak, bo *** mnie trafi zaraz. Musiałem jakiś skrót na klawiaturze wcisnąć, ale nie mogę teraz trafić żeby wyłączyć ten szit. Te znaczki są wszędzie gdzie mam wcisniety enter, do tego njakies strzałeczki sie pokazały.... :angry: Help mi! bez__tytu__u.bmp Edytowane 9 Maja 2008 przez Pussey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Poszukaj sobie tego przycisku na pasku narzędziowym: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) Naciśnij takie odwrócone P które masz na listwie w programie. Edytowane 9 Maja 2008 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pussey Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Ten kju masters!! A znaczek się schował... :zonk: Masakra normalnie, rzeź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Te znaczniki są jedną z bardziej przydatnych funkcji w kazdym edytorze tekstu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 z których ja osobiście nie korzystałem ani razu.. chyba że dostałem obcy dokument i nie mogłem opanować formatowania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Przy dokumencie bardziej złozonym niz kilkuzdaniowa notatka(do czego wiekszosc uzywa worda :lol2: ) przydaje się widziec cale formatowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 E, tam, ja napisalem cala swoja magisterke bez tego i jakos mi tego nie brakowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...