HipHopAst Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Chciałbym emulować urządzenie diagnostyczne do Peugeota. Stery mam urządzenia nie. Program uruchomi sie tylko wtedy jak mam podpięty interfejs którego nie mam. Dlatego chce go emulować i pobawić sie programem. Czy istnieje jakiś program który mi na to pozwoli? Zainstalować urządzenie w systemie tak aby program poprawnie wykrył posiadanie tego urządzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Praktycznie nierealne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Wątpię, aby to było możliwe. O emulacji takich urządzeń raczej niewiele osób myśli, bo oprogramowanie zapewne służy do jego konfiguracji - więc bez urządzenia jest to raczej zbędne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...