Gemmy Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 no,ładnie,ładnie czekamy na Spi :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Gratki udanego Valida ... PSUJA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 wywalił tego 8800 GTS-a ? skila masz nieprzeciętnego XA zeby jeszcze 1M ^_^ ale i tak gratrulsy !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) no,ładnie,ładnie czekamy na Spi :rolleyes: Jak wróci procuś z RMA z Irlandii :rolleyes: I gratki wszystkim, strata tego procusia boli trochę :unsure: Edytowane 15 Czerwca 2008 przez Xtreme Addict Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 dobra robota XA, gratulacje ładne napięcie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ke ?! C2D @ ~2v dobre :D Wynik też ładny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Gratulacje :) Płyty z ładnym FSB w szczególności :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Gratulacje :) Płyty z ładnym FSB w szczególności :) jeszcze nie masz nic na P45 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 jeszcze nie masz nic na P45 ?Zapytaj czego on nie ma na P45 (z oferty Asusa oczywiscie ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 jeszcze nie masz nic na P45 ?Chodziło mi o ładnie trykające 965 :) 650 to chyba nie tak znowu ... normalnie :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Pieprzę P45, znając życie tylko parę mobasów zrobi wysokie fsb, później się to skończy. Albo inaczej - problemy ze stabilnością itp.. P965 dobry egzemplarz + azot na NB to jest droga E8500... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Chodziło mi o ładnie trykające 965 :) 650 to chyba nie tak znowu ... normalnie :blink: czy ja wiem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 czy ja wiem ...No ja nie wiem co Ty wiesz, ale wiem, że pokazujesz P45 a ja się odnosiłem do 965 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) No ja nie wiem co Ty wiesz, ale wiem, że pokazujesz P45 a ja się odnosiłem do 965 :-) i całe szczęście a co Cię tak 965 wzięło ... weź pare komandosów i też będziesz miał 650fsb ... Na Twoim miejszcu brałbym P45 z DDR3 (bo przecież masz jakieś niezłe) - fsb rzędu 650 + dzielnik do pamięci i wszystkie rankingi Twoje ... Edytowane 16 Czerwca 2008 przez yotomeczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Z PL15 napewno :D Nie widzialem jeszcze 32M z wysokim fsb, wiec poczekajmy na werdykty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja juz widzialem tylko na niewyotrzonych tymingach pamieci,chyba to bylo 630Mhz,musze poszukac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 i całe szczęście a co Cię tak 965 wzięło ... weź pare komandosów i też będziesz miał 650fsb ... Na Twoim miejszcu brałbym P45 z DDR3 (bo przecież masz jakieś niezłe) - fsb rzędu 650 + dzielnik do pamięci i wszystkie rankingi Twoje ... Powrót do historii :) A na chwilkę obecną cierpię z braku sensownego 2jaja, a P5Q3 Deluxe czeka... Z PL15 napewno :D Nie widzialem jeszcze 32M z wysokim fsb, wiec poczekajmy na werdykty Już nie odnosząc się zupełnie do 32M, to z PL nie jest może tak fatalnie, bynajmniej nie na każdym dzielniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Powrót do historii :) A na chwilkę obecną cierpię z braku sensownego 2jaja, a P5Q3 Deluxe czeka... Już nie odnosząc się zupełnie do 32M, to z PL nie jest może tak fatalnie, bynajmniej nie na każdym dzielniku. żeby potestować P5Q nie trza mieć jakiegoś nieziemskiego CPU ... masz kaskadę - to wystarczy ... chyba że masz jedynie ambicje na Nr1 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 żeby potestować P5Q nie trza mieć jakiegoś nieziemskiego CPU ... masz kaskadę - to wystarczy ... chyba że masz jedynie ambicje na Nr1 :Pkaskada out na rzecz jedynego słusznego ln2 ;-) ambicje i zamiary mają to do siebie, że nie łączą sie z wymiarem czasu czy też umiejętności :rolleyes: Tomaszu, koniec OT! :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...