kernelorg Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) Jestem posiadaczem tej obecnie mało wartej drukarki i trochę szkoda mi wydawać 100 zł na oryginalny pojemnik. Z drugiej strony kiedyś raz bawiłem się zestawem do napełniania i skończyło się zakupem oryginalnego tuszu. Zastanawiam się jednak, czy dostępne zamienniki działają, czy też nie. Koszt zamiennika to ok. 50 zł, więc o połowę mniej niż oryginału. Jak myślicie? Edytowane 11 Maja 2008 przez kernelorg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryśka Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Troszkę te zamieniki działają i troszkę nie działają - ale zawsze jest to jakieś troszkę - wiec Ty tez troszkę zaryzykujesz. może niepoważnie napisałem ale prawdziwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) Zależne co nazwiemy zamiennikiem a co regenerowanym pojemnikiem. Np. Active JET to całkowice nowe pojemniki z nowa głowica. NP Stokrotka wielokropek etc etc to oryginalne pojemniki HP ktore zostaly 2 raz napełniowe i maja inna naklejke. Ps. Czemu musialeś kupic nowy tusz ? ( podejrzewam ze drukarka dalej wykazywała pusty tusz..) Edytowane 13 Maja 2008 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kernelorg Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Kupiłem zamiennik BlackPoint za 49.90. Działa nawet całkiem nieźle. Oryginalny tusz do tego modelu kosztuje obecnie ok. 120 zł. Kiedyś miałem właśnie zestaw do napełniania BlackPoint i czarny działał jakotako a kolorowy całkiem do bani. Widać oni to lepiej napełniają. Nie jest super jak na oryginalnym ale może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...