Scyzor 663 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 znalazlem w domu pare starych radiatorow... mam plyte gigiabyte P35-DS3 na co zalozyc te radiatory sekcje zasilania??? moze na cos innego bo po co maja sie marnowac w szafie:D jak cos moga schlodzic... gdyby komus sie chcialo na tym obrazku cos pokreslac to bede wdzieczny:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 na mosfety z sekcji zasilania procesora (te mniejsze czarne kwadraty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 te miedzy tymi szarymi???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 ok dzieki :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 a co to są te czarne 4 kostki z napisem R50 ?? http://www.gigabyte.pl/images/products/mot...35-ds3l_2.0_big Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 no sekcja zasilania procka chyba:D tylko ja mam 6 fazowe a na tej plycie co pokazales jest 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) Tak boxer, to sekcja zasilania ;) ^^ Znaczy nie do końca, bo za zasilanie odpowiadają ale bardziej grzeją się te małe, czarne kwadraciki obok tych R50 Edytowane 13 Maja 2008 przez ManhunT666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 r50 t0 cewki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) Właśnie oto mi chodziło, a wiecie może czy jak się zalewa cewki silikonem to się przez to bardziej grzeją? Mam na myśli m.in cewki z grafy 8600gt Sonica+. ...Założyłem sobie radiatorki na mosiaki. Kurde chyba był to dobry pomysł bo w stresie radiatorki (niewszystkie) są mocno ciepłe prawie gorące. może jeszcze założe na te R50 ale tylko na 2 bo resztę mi blokuje TR. Edytowane 13 Maja 2008 przez boxer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...