Davi Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Witam, Jakie waszym zdaniem sa najtansze sklepy z calym osprzetem do kompa , oraz firmy ktore skladaja w miare tanie i dobre kompy. //Jesli mozna to prosze o przyklejenie tego tematu. //Jezeli zly dzial to przepraszam i prosze o przeniesienie do odpowiedniego. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 5 tematow nizej TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spec-kom Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Witam, Jakie waszym zdaniem sa najtansze sklepy z calym osprzetem do kompa , oraz firmy ktore skladaja w miare tanie i dobre kompy. //Jesli mozna to prosze o przyklejenie tego tematu. //Jezeli zly dzial to przepraszam i prosze o przeniesienie do odpowiedniego. Pozdrawiam Ja polecam : Proline.pl lub komputronik.pl jest jeszcze agito.pl a na twoim miejscu sam se kup jakięs rzeczy i poskładaj dobrego kompa,to banalnie proste, ja sie na tym nie znałem , kupiłem częsci i sam se złożyłem a teraz już id tego czasu mineły 3 lata i ludziom składam kompy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 komputronik tani??? jaja sobie robisz czy co???? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Ja polecam : Proline.pl lub komputronik.pl jest jeszcze agito.pl Dobre komputronik tani :blink: :lol2: Ja polecam agito.pl, apollo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 komputronik nie jest makabrycznie drogi - jak sobie policzyc koszty przesylki - to na + komputrona jest liczba oddzialow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 wlasnie duzo jest komputronikow:D jak kupujesz paste za 10 zl i masz blisko to sie oplaca bo nie musiasz placic przesylki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) jak masz blisko do sklepu w ktorym jest ta przykładowa pasta to po kiego grzyba zamiawiasz ja przez neta? Edytowane 11 Maja 2008 przez Kvaz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 no wlasnie to napisalem ze mam blisko i nie musze placic za przesylke bo zamowie przez neta i w komputroniku jest za 2 dni.... i tam jade.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiq Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 hehheh dziwna logika, ja jestem za agito.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4r3K87 Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 www.arest.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) www.ceneo.pl Mój ulubiony sklep. Edytowane 12 Maja 2008 przez Narmer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graczuuu Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 lookasz skapiec.pl i ceneo.pl wybierasz czesci patrzysz gdzie sie powtarza najtansza opcja i tam robisz zakupy ja polecam esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Polecam Agito.pl dobre ceny poza tym szybko i sprawnie. Co do wyszukiwarek cen to nie zawsze najtańszy sklep to najlepsza opcja. Lepiej zawsze sprawdzać opinie o sklepie. Szczególnie jak się na konto wpłaca, bo słyszy się historie że ludzie wpłacają kasę a potem "zamówienie w realizacji" przez kilka tygodni na przykład. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graczuuu Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 to tez fakt - szczegolnie wystrzegac sie "ulubiony.pl" przy sprzedazy wysylkowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 www.yalu.pl - tanio, szybko i solidnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Polecam Agito.pl, wczoraj kupilem LCD dzis juz dostarczyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 dobrym sklepem jest NOTEO.pl co do komputronika, to jeszcze ktos z was moze sie zdziwic. mam w planach kupienie nagrywarki do laptopa. na alledrogo, czy niektorych sklepach netowych stoi po 190-195 a w komputronie 165 wiec nie maja zawsze najdrozej. zazwyczaj ich ceny sa bardzo porownywalne do innyh sklepow. a do tego jak zlozysz pelnego kompa, to zawsze jakis rabacik sie dostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Dobre komputronik tani :blink: :lol2: Ja polecam agito.pl, apollo.pl nie polecam agito, gwarancja to rzeźnia, znajomy się bił z nimi 3 miesiące o głupia płytę główna, miał rację bo w końcu wygrał nie polecam emarket, - to samo, nie uznają słusznej gwarancji, ja się nie biłem z nimi bo szkoda fatygi, dałem sobie spokój i wliczyłem w straty, ale należała mi się gwarancja ( i tak jeździłem do nich kilka razy) Polecam www.sirius.pl - co prawda trzeba się uzbroić w cierpliwość, ale za to jest tanio i jest sporo punktów odbioru osobistego, mają duże nowoczesne magazyny, też czasem ciężko się dodzwonić Polecam www.esc.pl - gwarancja jest respektowana, sklep jest trochę droższy od sirius, ale obsługa jest na poziomie super + choć czasem trudno się dodzwonić Polecam też profnet24 tak tanio to nigdzie nie widziałem, na prawdę biją rekordy, ale słaby trochę wybór, sprzęt tylko na dobrym poziomie czasem do przesady, bo kupić tańszej grafiki się nie da etc. Edytowane 20 Maja 2008 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Polecam www.sirius.pl - co prawda trzeba się uzbroić w cierpliwość, ale za to jest tanio i jest sporo punktów odbioru osobistego, mają duże nowoczesne magazyny, też czasem ciężko się dodzwonić Zamówiłem w siriusie towar i już 11 dni czekam na realizację ( dziś podobno ma być ). Fakt ciężko się dodzwonić ale na maile szybko odpisują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...