adek755 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Witam! Jestem, wg mnie szczęśliwym posiadaczem łącza na linii TP. Neostrada 512 nie sprawiała mi przez całe 2 lata umowy żadnych problemów, podobnie jak Livebox TP. Raz miałem problem z Liveboxem, gdyż w czasie burzy coś się w nim spaliło - wymienili lada dzień. Ogólnie korzystałem kilka razy z numerów 9393 lub 0800102102 i obsługa jest naprawdę fachowa i miła. Przez całe 24 miesiące nigdy nie miałem do czynienia z czymś takim jak "brak internetu" co nie było spowodowane z mojej winy (system, komputer itp). Ogólnie rzecz biorąc nic nie mam do usługi TP neostrada. Teraz kończy mi się niedługo umowa z TP i myślałem żeby ją przedłużyć. Nie mogę jednak spokojnie tego zrobić, gdyż negatywne komentarze i wszelkie wrzuty na TP widuję co raz. Przykładem jest ten portal, gdzie zbluzgali TP za to, że dają urządzenie HP. Dziwne... Pewnie napiszecie "skoro Ci się tak podoba neo to bierz". Owszem, wziął bym i już chce brać, jednak wszyscy piszą że się na mase nie opłaca. Nie rozumiem tego i nie znalazłem nic nieopłacalnego \ lepszego u konkurencji. Dodam, że przydaje mi się Livebox, gdyż służy mi jako router do rozdzielenia łącza. Dodatkowym plusem jest WiFi - mogę bujać się z laptopem i mam neta. Ogólnie spoko auto-bus. Dobra nie będe się tu rozpisywał i przejdę do mojego problemu. Muszę wybrać jakiś internet. Na miejscu chciałem brać Neostradę 1MB za 14,90zł przez 3 miesiące i 54zł przez 33 miesiące + urządzenie wielofunkcyjne HP 2180 gratis, ale już sam nie wiem. Coś znajde innego, taniego, dobrego? Nie piszcie mi Tele2, Netia, UPC, Orangefreedom, Era, bo jakich usługodawców mam to wiem. Co moge walnąć u siebie, co będe mógł podzielić, będzie na linii TP i będzie spoko? Mieszkam w Lubartowie tj. woj. Lubelskie. Co polecacie? Pozdro600 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 TELE 2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...