kapi13 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Witam! Mam dość istotny dla mnie problem,a mianowicie moje przeglądarki internetowe czy to Mozilla czy tez IE nie otwierają niektórych stron a od znajomych wiem ze u nich sie otwierają.Informacja która się pojawia jest podpisana przez antywira i za nic nie wiem o co chodzi. Tak to wygląda: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Przeskanuj system antyvirem, do tego jakiś anty-spyware. Wrzuć loga z HijackThis i ComboFix ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Ja bym nie tyle polecił skanowanie co odinstalowanie antywirusa, bo ten screen wybitnie sugeruje, iż to KIS zablokował dostęp do strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi13 Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Ja bym nie tyle polecił skanowanie co odinstalowanie antywirusa, bo ten screen wybitnie sugeruje, iż to KIS zablokował dostęp do strony.Najgorsze jest to że wcześniej takich akcji nie robił,nic nie zmieniałem w ustawieniach więc nie wiem co mu od*****o :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...