kojak_ct Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Tak powinny wyglądać kolekcjonerki. Szkoda, że Uncharted nie dostał takiej skrzyni. Oj przytulił bym jedną dla siebie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Skrzynka robi wrazenie. Boje sie tylko jednego - ceny :) W sumie kolekcja +gow III to juz sa bajery warte 300 zeta a jeszcze reszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 No ja raczej bym się spodziewał coś w granicach 499 lub nawet więcej. Ale poczekajmy. 500 zł to prawie połowa ceny konsoli. Za niewiele więcej to już X360 można kupić, ale takie są ceny kolekcjonerek. Ja bym się zastanawiał czy ktoś będzie to w ogóle sprzedawał u nas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) Skoro kolekcjorka MW2 za naprawdę grubą kasę się pojawiła to i to będą sprzedawać ;) Edytowane 20 Grudnia 2009 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dziwne, że się tu jeszcze nie pojawiły nowe screeny: http://www.ps3site.pl/31652/31652/ http://www.ps3site.pl/kolejne-screeny-z-gow-iii/31858/ Prezentuje się to wybornie i w połączeniu z tym systemem oświetlenia, który był w demie, może podnieść jeszcze wyżej poprzeczkę w dziedzinie grafiki na PS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Czy tylko ja na większości screenów (nie licząc jednego) nie widzę cieni postaci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Na większości screenów, na których widać postać w całości (od stóp) widać cienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Kolejna porcja screenów: http://polygamia.pl/Polygamia/51,95335,7468471.html?i=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Na screenach to tak sobie wygląda, za to w ruchu... poezja ~~ Kto mi pożyczy w marcu PS3? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Życzę Ci PS3 w marcu:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dokładna data premiery w Europie to 19 marca: http://grrr.pl/2010/01/26/sony-zdradzilo-d...-iii-w-europie/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) OPM UK ocenił GoW'a Edytowane 11 Lutego 2010 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 (edytowane) Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale dzisiaj (a w zasadzie to w czwartek) zostało udostępnione demko dla wszystkich. Nie wiem czy to ta sama beta z 2009. W każdym razie gra jest fenomenalna. Niezła grafika i przede wszystkim niesamowita grywalność. Ciągła akcja i ciekawe rozwiązania. Demko jak to demko dość krótkie. Walka z Centaurem i parę innych smaczków. Ogólnie miód i nie mogę się doczekać pełnej wersji. Ciekawe ile sobie policzą za kolekcjonerkę. Jak nie więcej niż 400 PLN to biorę bez wahania. Ale coś czuję, że to moje próżne nadzieje ;) Edytowane 28 Lutego 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Grafa mnie wgniotła a i tak mowia ze w fullu mocno poprawiona. Cos czuje ze pod Uncharted 2 bedzie kolejna gra roku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Ciekawe ile sobie policzą za kolekcjonerkę. Jak nie więcej niż 400 PLN to biorę bez wahania. Ale coś czuję, że to moje próżne nadzieje ;)Raczej prozne, gdzies widzialem za 520, ale poza tym to okolice 550 okolo. Tez mialem ochote na kolekcjonerke, ale jednak odpuszcze. A GoW zagram dopiero 1 kwietnia...jak bede lezal w domu na zwolnieniu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Dużo materiału: http://www.gametrailers.com/episode/gametr...5?ch=1&sd=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Dużo materiału: http://www.gametrailers.com/episode/gametr...5?ch=1&sd=1 Dużo spoilerów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Czy ja wiem. Toż to slasher, ja tam o fabule się za wiele nie dowiedziałem. Po obejrzeniu, po prostu brak słów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Dużo materiału: http://www.gametrailers.com/episode/gametr...5?ch=1&sd=1 Epicka gierka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Demo przetestowane, jeśli w pełnej wersji oprawa a-v będzie stać na jeszcze wyższym poziomie, to nie mam pytań. Już teraz jest świetnie, miodność też ogromna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Raczej napewno, bo to stare demo z E3 2009. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 http://www.gametrailers.com/episode/gametr...5?ch=1&sd=1 pierwsza gra na PS3, której na prawdę zazdroszczę. Gameplay wyrywa z butów a grafikę w niektórych momentach ciężko wręcz opisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Dlatego nie żałuję zakupu PS3. Miałem nawet na jakiś czas pozbyć się X360 do czasu wyjścia Alana Wake. (tylko dlatego, że jak na razie wszystko co mnie interesowało przeszedłem) GoW 3 i teraz wygląda bardzo ładnie. A jakby miał wyglądać jeszcze lepiej to nie mam słów. IMO to jest obowiązkowa pozycja dla każdego posiadacza PS3. Oczywiście jak mu odpowiada rodzaj gry. Do tego nie trzeba w zasadzie przechodzić 1 i 2 by zagrać w 3. Ale wypadałoby, bo poprzednie cześci są równie dobre jak nie lepsze. Zwłaszcza GoW 2. Ja tam biorę na pewno, ale jednak wersję zwykłą ;) Edytowane 27 Lutego 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Sciaglem demo i jestem pod wrazeniem kunsztu programistow . Szczena opada , obowiazkowa pozycja dla chyba kazdego posiadacz PS3 . Edytowane 27 Lutego 2010 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 To jeszcze obejrzyj ten materiał z Gametrailers TV, ja jak sobie o tym pomyślę to aż nie mogę uwierzyć, że takie rzeczy można na tej generacji robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 BF2 + GoW 3 i 400zl w marcu poszuuooooo !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Na jedna platforme, dorzuc druga konsole i PC i juz jest gorzej ;) BTW. Czy ktos widzial kolekcjonerke GoW3 w ktoryms ze sklepow na wyspach? Sprawdzalem Game.co.uk i maja tylko zwykla albo ja czegos nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 A ludzie bezpodstawnie oczerniali PS3, że nie ma powera. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Nie że nie ma powera tylko, że nie potrafią wykorzystać jej potencjału. Ogólnie ponoć trudniej się piszę na nią gry. W każdym razie dziwie się, że tak mała ilość ramu wystarcza. Grałem w GOW3 i gdyby wyszedł port na PC to nie było by tak różowo. Pewnie wymagania były by dość spore i bez 4 rdzeni karty pokroju GTX 280 i 4 GB mogło, by ciąć. Ale tu nie ma co porównywać,bo to dwie całkiem różne platformy. Pamiętajmy,że GOW3 jak i reszta nieźle wyglądających gier na PS3 jest robiona pod jeden konkretny sprzęt. Po za tym brak piractwa też jest atutem. Developerzy bardziej się starają, bo wiedzą, że i tak sporo osób kupi oryginał. Złamanie PS3 może jej bardzo zaszkodzić i oby nigdy do tego nie doszło. Wolę już raz na jakiś czas kupić grę, ale mieć satysfakcję z grania na znacznie dłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Oczerniali, ze brak powera? Chyba na odwrot bylo: PS3 to Skynet w pudelku, ktorego power jest wykorzystywany tylko w 10% ;) Problem w tym, ze do tej pory na palcach jednej reki mozna policzyc tytuly, ktore raczej nie potwierdzaja tej tezy ;) Edytowane 28 Lutego 2010 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...