kojak_ct Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 I o dziwo są to gry od developerów Sony? To tylko dowodzi, że filozofia programowania inna niż PC skazana jest na potępienie. Jak widać czasami warto. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 (edytowane) :shock: OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obejrzałem 1/4 i wyłączyłem, bo aż żal marnować nawet minuty z tym tytułem. Edytowane 3 Marca 2010 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 :shock: OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obejrzałem 1/4 i wyłączyłem, bo aż żal marnować nawet minuty z tym tytułem. nie za bardzo rozumiem ton tej wypowiedzi ;) jest to "oh ah juz nie moge sie doczekac" czy "omg ale bida" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Oczerniali, ze brak powera? Chyba na odwrot bylo: PS3 to Skynet w pudelku, ktorego power jest wykorzystywany tylko w 10% ;) Problem w tym, ze do tej pory na palcach jednej reki mozna policzyc tytuly, ktore raczej nie potwierdzaja tej tezy ;) Szkoda tylko ze ma 512ram dzielone... Jakby miało tak ze 2GB to imo dało by się roznieść wszystko z potęgą cella. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 (edytowane) Nie wiem czy było, ale wrzucam. Linda podkłada głos pod Kratosa w wersji PL. Jak dla mnie brzmi nieźle. Linda będzie mógł wykazać się morderczym charakterem ;) Poszło mu to całkiem nieźle w "Psy" czy "Sara" i jeszcze w paru innych filmach :D http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7621660,Posluchaj_Lindy_w_najnowszym_zwiastunie_God_of_War.html Edytowane 3 Marca 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Szkoda tylko ze ma 512ram dzielone... Jakby miało tak ze 2GB to imo dało by się roznieść wszystko z potęgą cella. a jakby miało tak z 16GB i GT200 zamiast G70 to by w ogóle była miazga :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 nie za bardzo rozumiem ton tej wypowiedzi ;) jest to "oh ah juz nie moge sie doczekac" czy "omg ale bida" Zdecydowanie to drugie ;) A co do dubingu Lindy to szczerze mowiac nie chcialbym sie wypowiadac po doslownie 3 zdaniach wypowiedzianych przez niego w zajawce. Chociaz i tak na 99% pierwszy raz bede przechodzil ze sciezka ENG, potem ewentualnie PL z ciekawosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Znaczy się nie lubisz slasherów czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Znaczy się nie lubisz slasherów czy jak? albo slasherow albo filmikow z gameplayu, skoro mowi ze bedzie 2 razy przechodzil :) trudno zrobic taki wyczyn jesli gierka sie nie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Jaja sobie robie, po prostu gameplay tak mi sie podoba, ze wole sobie nie marnowac nawet jednej minuty gry ogladajac filmiki na YT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) Co raz więcej filmików z gameplay'a pojawia się w sieci, miałem nie tykać, ale ciekawość wygrała...takiego big madafaki jak jeszcze nie było Oo :D Edytowane 7 Marca 2010 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) .takiego big madafaki jak Kronos jeszcze nie było Yyyy, a nie Kratos przypadkiem? Edytowane 7 Marca 2010 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) O tego dużego mi chodziło :D Edytowane 7 Marca 2010 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) 5+ @ poly Recenzja: God of War 3 9/10 + EC @ gamespot http://www.gamespot.com/ps3/action/godofwariii/review.html?tag=topslot;thumb;1 Za tydzień na 10 godzin nie ma mnie dla nikogo ;) Edytowane 8 Marca 2010 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) W Polsce nie kupisz tej gry wcześniej niż 24 (lub nawet 26) z tego co mi wiadomo. Tak przynajmniej gdzieś czytałem ostatnio.Ale większość sklepów m.in na Allegro zastrzega, że dostępna od 17 marca. ;) Edytowane 8 Marca 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Nie kracz ;) PS3Site - 9+ Ja się wstrzymuję z zakupem do wizyty w domu (czytaj do świąt ;)) - Uncharted 2 przeszedłem na 22' lcd, więcej tego grzechu nie popełnię, Kratosowi należy się szacunek i duży tv ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 W Polsce nie kupisz tej gry wcześniej niż 24 (lub nawet 26) z tego co mi wiadomo. Tak przynajmniej gdzieś czytałem ostatnio.Ale większość sklepów m.in na Allegro zastrzega, że dostępna od 17 marca. ;) A czemu ma nie byc 17? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Bo ponoć została przesunięta. Ja tam żadnego potwierdzenia nie widziałem. Niektórzy sprzedawcy na Allegro podają datę 26 marca, a inni 17. O 26 marca dowiedziałem się niedawno od kumpla z pracy co ma PS3 już 2 lata. Więc raczej chyba się orientuje troszkę. Ale i tak większość powinna mieć tego 17. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 No to jest dosc znaczaca informacja, bo jesli jest 17 to 18 ide na zwolnienie, a jak nie to sobie przesune o tydzien do przodu ;) A Sony nie podaje oficjalnie co gdzie jak? Np na game.co.uk widnieje 19.03 jako release date wiec doliczajac wylamanie sie polskich sklepow 17-18 jest dosc wiarygodnym terminem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 nie wiem o co wam chodzi... oficjalna data premiery w Polsce jest taka sama jak w całej UE - 19 marca w USA premiera jest 16 marca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Tak przy okazji: w tym momencie kurs GBP jest taki, ze GoW3 z Game.co.uk kosztuje zaledwie 145 ziko w przeliczeniu, a do konca tygodnia zlotowka ma sie jeszcze umacniac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 No a przesyłka z UK? Nie wiem jaki jest sens w tym. Grę można mieć i za 190 zł na Alledrogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Z wysyłką wychodzi jakieś 200, z UK - 155. Prawie 25% to jednak jest roznica, a juz powiedzialem, ze do konca tygodnia zlotowka ma sie jeszcze umacniac. 1/4 ceny w momencie, gdy moge pograc 3 dni pozniej i nie zalezy mi na dubingu? IMO warte rozwazenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 No właśnie w uk wiele gier na konsole można taniej kupić. Czasami są promocje free shipping na kraje UE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 W każdym razie gra już zamówiona przeze mnie. Zobaczymy czy sklepy się wyrobią na 16. 190 zł to IMO całkiem już przystępna cena. Oby tylko gra nie okazała się zbyt krótka. p.s ponoć będzie można wybierać po między ENG i PL dubbingiem. Także jak będę miał dość Lindy to sobie zmienię na Angielski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 zmawiales Devil w polsce czy w uk? ja rowniez zamowilem na game.co.uk ah te znizki :D za niecale 30efa i mam nadzieje taka cichutka ze dojdzie w srode (dzien wolny z racji swieta w irlandi polnocnej :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) Zamawiałem w Polsce . Nie wiem czy ta wersja z UK jest też w PL, a chciałbym usłyszeć Linde w roli Kratosa. Dlatego też wolałem dopłacić i kupić w PL. Zresztą jak napisałem w poprzednim poście - 190 zł to nie tak dużo, a grę po przejściu prawdopodobnie odsprzedam lub wymienię na co innego. Także po miesiącu od premiery polecam śledzić dział giełda i przyklejony temat o wymianie gier w dziale Konsole. ;) P.S Popraw te byki w Twoim zdaniu, bo jak któryś mod to zobaczy do dostaniesz po łapach. Nazwy krajów piszemy z dużej litery ;) Edytowane 14 Marca 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 bez przesady nie pisze w koncu oficjalnych listow, podan czy bog wie czego to jest luzna rozmowa na forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Byłem dzisiaj w Empiku i MM. W empiku facet powiedział, że nie sprzeda przed premierą czyli 19.03, za to w MM powiedział, że prawdopodobnie jutro będzie i bez problemu mogę się przytulić do swoich kopii. Więc jutro odwiedzę kielecki MM i mam nadzieję, że jutrzejszy wieczór spędzę z kratosem. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...