djsilence Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Czy ma ktos znajomego jubilera, ktory jest dobry w tym co robi i bylby w stanie wykonac na wczoraj pierscionek ? Materialy: Biale zloto, diament 0.2 - 0.27ct certyfikowany na SI F-G wedlug ponizszego designu. Budzet do 2900zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) Nawet w kazdym wiekszym centrum handlowym masz co najmniej 2 czy 3 jubilerow, byles u nich i sie rozeznales w rzemiosle i cenach? Edytowane 13 Maja 2008 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Za 2900zł to Ci zrobią z czego chcesz ! Nawet w złote pudełko zapakują, nawet wynajmą gacha żeby się za Ciebie oświadczył :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Dobry gust, ze z bialego zlota :D najlepiej w.kruk albo apart wg mnie.. ale Ty w UK siedzisz?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Dzieki za odpowiedzi. Udalo sie jednak dogadac z chlopakami z tej firmy. http://www.francisandgaye.co.uk/index.php?...amp;cPath=51_53 to od nich w ogole byl ten pomysl zaczerpniety. Nie daloby sie zrobic go w bialym zlocie w ciagu paru dni, wiec zeby nie stracic klienta zgodzili sie zejsc z ceny o 100 funtow i... nie stracili klienta :) Sprzedali platynowy za 655 z przesylka overnight. Jutro rano przyjdzie do domu paczka, ktora zostanie odebrana przez moja nic nie oczekujaca kobietke, a na pudelku napis PC CABLES :) Ona szanuje prywatnosc i nie przepada za kompami, wiec kable ją na tyle odrzucą, iż na pewno nie zajrzy do środka. Dzieki za podpowiedzi. Na szczęście nie muszę jechać do galerii centrum w Łodzi jutro rano (jestem w PL na 2 dni). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 No to powodzenia :-) ...i gratulacje, tak z góry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Dzieki za odpowiedzi. Udalo sie jednak dogadac z chlopakami z tej firmy. http://www.francisandgaye.co.uk/index.php?...amp;cPath=51_53 to od nich w ogole byl ten pomysl zaczerpniety. Nie daloby sie zrobic go w bialym zlocie w ciagu paru dni, wiec zeby nie stracic klienta zgodzili sie zejsc z ceny o 100 funtow i... nie stracili klienta :) Sprzedali platynowy za 655 z przesylka overnight. Jutro rano przyjdzie do domu paczka, ktora zostanie odebrana przez moja nic nie oczekujaca kobietke, a na pudelku napis PC CABLES :) Ona szanuje prywatnosc i nie przepada za kompami, wiec kable ją na tyle odrzucą, iż na pewno nie zajrzy do środka. Dzieki za podpowiedzi. Na szczęście nie muszę jechać do galerii centrum w Łodzi jutro rano (jestem w PL na 2 dni). We wszystkich sklepach w Galerii maja termin od 3 tygodni w góre ze wszystkim co jest nie standardowe. Także dobrze zrobiłeś biorąc gdzie indziej. Napewno na wczoraj by nie zrobili ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) Co fakt, to fakt- ja też dla swojej wybranki serca szukałem czegoś niestandardowego na pierścionek zaręczynowy. Objechałem wszystkich uznanych jubilerów w Krakowie i w Katowicach i powiem, że było ciężko, bo wymagania miałem wysokie, budżet również (co wyboru nie ułatwiło, bo większość jubilerów nastawiona jest na pierścionki do 2000-3000PLN, ja moją kobitkę kocham "bardziej" ;) ). O mały włos nie udałoby się wyrobić z kupnem przed planowanymi oświadczynami, ale się udało i od kilku miesięcy nosi na palcu pierścionek bardzo zbliżony do projektu DJ'a (różnica to przeplatane białe i "złote" złoto). Gratulacje DJ! Teraz już odliczaj dni do końca wolności (u mnie nastąpi to 27.09 br) :D Edytowane 13 Maja 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Dzięki Nappy :) @poca Po prostu fuks, że woleli sprzedać to co mają na stanie (choć musieli powiększyć rozmiar z 12,75 na 13) ale też nie zajęło im to tydzień, tylko w godzinę się uwinęli. :) No i przyjemnie, że stonowali cenę do akceptowalnego poziomu, choć wybranka i tak upiera się, że powyżej Ł400 nie powinienem iść :) A ja myślę sobie, że przecież około wakacji kupię C2Q :lol2: więc nie będę Jej żałował. W końcu to będzie jedna trzecia Jej pierścionka ;););) (joke) @draak Gratulacje dla Was :) Na szczęście my daty ślubu nie planujemy, ze względu na problem logistyczny (jedna rodzina w PL, mój brat w UK, Jej mama i brat w USA ;) ). Gdzie ten ślub miałby się odbyć ? :D Zaczekamy ze 2 latka i się wyklaruje czy wrócą z usa. Generalnie nie śpieszy nam się. Już żyjemy razem i o to chodziło. *ups, dużo uśmieszków. lol Edytowane 14 Maja 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Na szczęście my daty ślubu nie planujemy, ze względu na problem logistyczny (jedna rodzina w PL, mój brat w UK, Jej mama i brat w USA ;) ). Gdzie ten ślub miałby się odbyć ? Gdzieś na oceanie pomiędzy Kanadą a Irlandią :D to by był dopiero niezapomniany ślub, oczywiście na jakimś wypasionym liniowcu pokroju RMS Queen Mary 2 :razz: a tak w ogóle to gratulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Gdzieś na oceanie pomiędzy Kanadą a Irlandią :D to by był dopiero niezapomniany ślub, oczywiście na jakimś wypasionym liniowcu pokroju RMS Queen Mary 2 :razz: Haha, ale wtedy DJ by sobie c2q nie kupił... więc odpada :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Hehhe. 40 osób po bilecie na liniowiec (jakieś 4tys PLN) :) Chyba by na tego kompa od FOXCONa z ESWC starczyło :) Edytowane 14 Maja 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (...) Gratulacje DJ! Teraz już odliczaj dni do końca wolności (u mnie nastąpi to 27.09 br) :D Ciekawy zbieg okoliczności, bo ja również "stracę" wolność tego dnia :huh: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 I wszystko wyjdzie na jaw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 ...ale ja nie dostałem tego drogiego pierścionka :sad: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) O nie, chemiczny to Ty jestes ta moja jedyna...? A mialo byc tak pieknie... ;) A, jeszcze jedno- jesli dodatkowo masz to wesele w hotelu Alpin w Szczyrku to rzeczywiscie bedziemy miec problem :D Edytowane 16 Maja 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 jeszcze podaj menu i cenę jaką Ci przyszło za to zapłacić :D bo zaczyna podlatywać przechwalaniem się :mgreen: nie ważne gdzie, nie ważę jak ważne jest uczucie oczywiście należy doceniać swoją towarzyszkę życia ale imho pierścionki zaręczynowe za 20tyś zł + wesele za 200tyś dla 500gości z których 300 po raz pierwszy na oczy widzimy to lekkie przegięcie jest, a znam kilka takich osób co takie pozerskie sceny odstawiali, szkoda tylko, że im się teraz zbytnio nie układa w tych małżeństwach za pieniążki, abstraciach!ąc od Ciebie draak bo Cię nie znam hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Oj slavOK, intencji nie wylapales- chemiczny napisal, ze ma tego samego dnia, co my slub. I o ile jeszcze doda, ze w tym samym miejscu... to wyjdzie, ze to z nim ten slub biore (co by ucieszylo Poce ;) ). Wiec zluzuj z zagladaniem do kieszeni innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 O nie, chemiczny to Ty jestes ta moja jedyna...? A mialo byc tak pieknie... ;) A, jeszcze jedno- jesli dodatkowo masz to wesele w hotelu Alpin w Szczyrku to rzeczywiscie bedziemy miec problem :D Kwestia podejścia :) Dla mnie ważny jest ślub (dlatego wyczekuję tego dnia), a ten odbędzie się w małej miejscowości na wybrzeżu :) A wesele to taki poczęstunek dla gości do którego (ja) nie przywiązuję większej wagi :) No, ale co kto woli :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Oj slavOK, intencji nie wylapales- chemiczny napisal, ze ma tego samego dnia, co my slub. I o ile jeszcze doda, ze w tym samym miejscu... to wyjdzie, ze to z nim ten slub biore (co by ucieszylo Poce ;) ). Wiec zluzuj z zagladaniem do kieszeni innym. widać źle odebrałem Twoją wypowiedź, w każdym razie życzę szczęścia :) Edytowane 16 Maja 2008 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...