Marcin_gps Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Mam kilka plytek od kumpla - sa to filmy. Problem polega na tym, ze maja bledne sektory. Nie moge skopiowac plyty na dysk. Musze robic obraz. Moje pytanie brzmi, czy jest jakis programik usuwajacy bledne sektory lub jakas inna metoda???? Z gory thx za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 jest taki programik ja tym gry kompiuje jak jest płyte porysana CDCheck sie nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 a jak juz nagralem porysowana plyte i jest zwalona w jednym miejscu instalka wylatuje, cos poradzi??? PS Skad zassac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Aha i nie chodzi mi o porysowane plytki, tylko z blednymi sektorami. Koles twierdzi, ze jak nagrywa plytke, na ktorej jest nadruk 40X, z predkoscia 48X to nic nie szkodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Juz wszystko gra!!!! Wszystko za sprawa CD Check'a! Naprawilem 3 filmy i gierke! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 no widzisz udało sie . Ps ja mam kolege co nagrywa na płytę 32x na 48x .A później sie dziwi się dlaczego nie chce jej cdrom czytać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja jeszcze moge polecic program Badcopy do tego typu rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...