Kubuch Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Znalazłem coś ciekawego: Galaxy 9600GSO z chłodzeniem Cooler Master Icy Box. Ciekawe jak z głośnością tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 9600GSO to 8800GS z nową nazwą. Jak wolisz mieć serie 9 (z nazwy ;) ) to kupuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Że to jest to samo to ja wiem. Chodzi mi o głośność chłodzenia Icy Box. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) To jest takie chłodzenie jak w tym 8800GT: I ja osobiście bym się na tkowe skusił. Edytowane 28 Maja 2008 przez dzikidaniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 znajomy ma 96gt z tym chłodzeniem i nie narzeka. ps. gso na starcie są wolniejsze od 88gs za sprawą wolniej taktowanych pamięci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 wkoncu zmienilem ten mac udalo sie i nie potrzebuje sieciowki zewnetrzej jade na dniach do proline i kupuje asusa topa a jak nie bedzie na stanie to asusa, nie topa i krece z miejsca do takt asusa DZIEKI CHOPY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Zamówiłem wczoraj tego 96GSO ale podobno ma zwykłe chłodzenie a Icy Boxa ma 96GSO OC :( Zobaczymy jutro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Podepnę się pod temat. Przymierzam się do zakupu karty 8800GS/9600GSO (to samo GPU). Mam u siebie nowe Accelero S2 i pytanie czy będzie pasować na te karty i czy da rady pasywnie/z 120mm wolnoobrotowym wiatrakiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Paswać będzie ale pasywnie to ją zjarasz no chyba że masz zaje... obieg w budzie. Wolnoobrotowy styknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Dobra grafa rzeczywiście ma chłodzenie Icy Box (jak na fotce, którą podał dzikidaniel) ale jak to wyje ja p... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...