Micuel Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Mam dziwny problem w moim monitorze (belinea 105035) skasowało się jakoś 8O ECC lub DIDA sam nie wiem. Serwis nic nie pomógł. Szukalem w necie i znalazłem program do pisania ECC jednakże nie działa na moim monitorze. Aha, właczając PowerStripa można odczytać wiadomości o monitorze z ECC. U mnie kiedyś pisało tam dużo rzeczy teraz nic już nie pisze. Obraz na kineskopie jest cały zniekształcony i nie ma ECC. POMOCY :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Moze chodzi Ci o DDC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 hym !! to masz przeje***e ! lacze sie z Toba w bolu ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Wczoraj coś mi sie źle napisało. Chodzi o DCC. A poza tym nie mam już teraz w ogóle OSD w monitorze. I co z tym zrobić :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...