stepnikp Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Witam wszystkich. Mam taki problem. Zakupiłem używanego laptopa ASUS A6000 A6U. Problem mam jak zwykle ze sterownikami. Po zainstalowaniu ze strony producenta nie wykrywa mi karty WiFi. Nie mam sterowników do USB, czytnika kart, kontrolera sieci i jakiegoś nieznanego urządzenia. Szukałem dużo, ale ciężko mi cokolwiek dopasować. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stepnikp Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Nie mogę też odszukać też sterowników do ricoh bay1 controller. Może wie ktoś gdzie odszukać i ściągnąć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 ftp://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/nb/A6U Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...