Arni Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Powiedzcie mi jak będzie się sprawdzał F2S na 8800GT. Będą tempy lepsze niż na bloczku dedykowanym na GPU? Bo nie wiem czy kupić blok na GPU czy nowy na CPU a F2S wsadzić na GPU icon_razz.gifSwiftech daje spody do swoich bloków na GPU jak do Apogee na cpu więc zależy do jakiego dedyka porównujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Załóżmy F2S@GPU vs F2G vs Prison v2... Chodzi mi o polskie produkty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 prison Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Duża różnica będzie... Mi nie chodzi o to co wydajniejsze tylko czy płaca się kupować nowy blok jeśli można kupić tylko top... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) Ja mam Cube'a na grafie ... spód dedykowany na CPU i jest świetnie. Tak na prawdę na grafę to każdy blok będzie dobry. Na wodzie i tak ciężko gpu rozgrzać więcej niż 40'C, chyba że przy OC, ale i tak więcej niż 50 sobie nie wyobrażam. Aktualnie z innym topem Edytowane 17 Maja 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Czyli najprawdopodobniej zamówie top u Maniakalnego ;) A kupie F3D na CPU ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Trwają prace nad Rev 2.0 z Laingiem i prawdopodobnie Prisonem v2 na CPU [F2S@GPU]. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Spoko. Myśle , że poczekamy do następnej rev bez dodatkowych informacji czy doszła paczka z śrubkami. No chyba , że chcesz robić workloga , to przeraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...