Goofy Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Wersja 2.0 jak zainstalowac pod Xp bo wywala błąd "dispatcher initialization error 11". Tryb zgodności nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 mam(chyba tę wwrsję) i dziła dobzre wiec :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 mam(chyba tę wwrsję) i dziła dobzre wiec :?Może jednak nie są do końca jednakowe :x bo moja się nie instaluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Mój Euro ++ Reward tesh nie chodzi na xp i na 2000 ale na ME i 98 chodził... u mnie pisze że zły windows... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 tiaa mam to samo, zdja sie że ona nie chodzi pod 2k/xp, jest chyba nowsze wydanie co juz chodzi pod tymi windami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Witam, u mnie się instaluje, lecz nie mogę po uruchomieniu kursu otworzyć żadnej lekcji. Kiedyś na stronie producenta tego kursu był patch - ściągnołem, zainstalowałem i chodziło, ale teraz po formacie dysku patch poszedł w niepamięć (że wtedy nie nagrałem tego patcha na CD). Może ktoś ma takiego patcha pod WinXP??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Witam, u mnie się instaluje, lecz nie mogę po uruchomieniu kursu otworzyć żadnej lekcji. Kiedyś na stronie producenta tego kursu był patch - ściągnołem, zainstalowałem i chodziło, ale teraz po formacie dysku patch poszedł w niepamięć (że wtedy nie nagrałem tego patcha na CD). Może ktoś ma takiego patcha pod WinXP??? daj maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.ph...&highlight=euro http://pclab.pl/modules.php?op=modload&nam...thread&tid=2106 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...