DavvidM Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) Witam Juz sporo czasu naczytalem sie waszego forum , wiele razy mi pomoglo rozwiazac sprawe , jednak teraz nie potrafie sobie z tym problemem poradzic:( Sytuacja wyglada nastepujaco : Po wylaczeniu zasilania w domu, po jego przywroceniu moja karta sieciowa wifi (realtek RTL8180) odmawia posłuszenstwa, nie widzi zadnego nadajnika (odistalowywanie sterownikow , wylaczanie drugiej sieciowki nic nie daje:| jedyne co pomaga to odistalowanie sterowników przełozenie karty d o innego PCI i zaistalowanie ponownie ! czy ktos kiedykolwiek spotkał sie z taka sytuacja? sytuacja ta nie ma miejsca po normalnym zamknieciu systemu :| Specyfikacja kompa System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Typ procesora DualCore Intel Core 2 Duo E4400, @3000 MHz (10 x 300) Nazwa płyty głównej EVGA NF66 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Mikroukład płyty głównej nVIDIA nForce 650i Ultra Typ BIOS'u Award (03/27/07) Karta wideo NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB) Karta dźwiękowa Realtek ALC885/889A @ nVIDIA nForce 430i (MCP51) - High Definition Audio Dysk fizyczny Generic USB Flash Disk USB Device (7 GB, USB) Dysk fizyczny SAMSUNG HD250HJ (232 GB, IDE) Karta sieciowa Realtek RTL8180 Wireless LAN (Mini-)PCI NIC Edytowane 13 Maja 2008 przez DavvidM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galerians Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Witam Juz sporo czasu naczytalem sie waszego forum , wiele razy mi pomoglo rozwiazac sprawe , jednak teraz nie potrafie sobie z tym problemem poradzic:( Sytuacja wyglada nastepujaco : Po wylaczeniu zasilania w domu, po jego przywroceniu moja karta sieciowa wifi (realtek RTL8180) odmawia posłuszenstwa, nie widzi zadnego nadajnika (odistalowywanie sterownikow , wylaczanie drugiej sieciowki nic nie daje:| jedyne co pomaga to odistalowanie sterowników przełozenie karty d o innego PCI i zaistalowanie ponownie ! czy ktos kiedykolwiek spotkał sie z taka sytuacja? sytuacja ta nie ma miejsca po normalnym zamknieciu systemu :| Specyfikacja kompa System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Typ procesora DualCore Intel Core 2 Duo E4400, @3000 MHz (10 x 300) Nazwa płyty głównej EVGA NF66 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Mikroukład płyty głównej nVIDIA nForce 650i Ultra Typ BIOS'u Award (03/27/07) Karta wideo NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB) Karta dźwiękowa Realtek ALC885/889A @ nVIDIA nForce 430i (MCP51) - High Definition Audio Dysk fizyczny Generic USB Flash Disk USB Device (7 GB, USB) Dysk fizyczny SAMSUNG HD250HJ (232 GB, IDE) Karta sieciowa Realtek RTL8180 Wireless LAN (Mini-)PCI NIC Kup sobie agregat prądotwórczy na wypadek zaniku napięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...