Bubby Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Czy ktoś na forum wie jak założyć własną grupe dyskusyjną :?: Może jakiś adres www z informacjami na ten temat ktoś posiada... Był bym wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Ok, ok. To w takim razie co mam wpisać, tak aby mi wyłącznie archiwów grup dyskusyjnych nie znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 np. "jak założyć grupę dyskusyjną" nieno zeby do googla trzeba bylo instrukcje obslugi pisac to juz szczyt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Co ja wpisałem: 1) www.google.com 2) W bardzo hakerski sposób zadałem tej podejżanej przeglądarce pytanie, nawet nie wysilając się z jego formułowaniem: "jak założyć grupę dyskusyjną". 3) Google wypluł coś takiego: http://www.google.com/search?num=100&hl=xx...Google+534R%28H 4) kliknąłem na pierwszy link wyszukany, tj: http://kolos.math.uni.lodz.pl/~bajcik/arti...&article=1Q-faq 5) Dowiedziałem się jak założyć grupę dyskusyjną. Trudne, co nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Nie, nie o to chodzi. Poprostu zwykle jak czegoś szukam to 70% wyników to archiwa forów i grup dyskusyjnych. Od dłuższego już czasu googlowanie jest bardzo nie skuteczne. Wczoraj szukałem pewnego programu w sieci konwertującego pliki *.acm > *.wav. Szukałem przez 2 godziny aż w końcu znalazłem w szafie na już dawno zapomnianym CD nagranym parę lat temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 moze w takim razie warto zadawac prostsze pytania / albo inaczej sformulowane bo mi szukanie zajmuje srednio 0-15min i zawsze znajduje to czego szukam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Dzięki ParanoiK. Bardzo mi pomogłeś, tego szukałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...