woj7up Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Tym razem oficjalnie (wreszcie) oto linki : XP/2k http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_43.45 9X/Me http://www.nvidia.com/view.asp?IO=win9x_43.45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Jestem w trakcie testowania wydajności, ale jedno wymaga zaznaczenia u mnie WinXP nie wykrywa w tych sterach WHQL ! Link do wersji XP/2K jaki podałeś nie działa u mnie :( Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Pisałem ze są oficjalne a nie WHQL to różnica Nie wiem czemu ci link nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Pisałem ze są oficjalne a nie WHQL to różnica Nie wiem czemu ci link nie działa Chodziło mi o to, że NVIDIA informuje na stronie, iż stery mają WHQL a tu kupa (nie kirowałem tu jakiegos zarzutu do Ciebie). Jakby ktos zainstalował to niech sie wypowie czy u niego WHQL jest. Co do linku to miałem przypchane łącze :lol: - teraz OK Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ale te stery mi dopaliły quadro 2 mxr!!!!! odlot niezauwazyłem starty jakości nawet jak by sie nieco obraz wyostrzyl pozdrawiam GiereQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 mi pasuja bardzo. nie obcinaja efektow w marku03, a wydajnosc nawet wieksza. Tyle zdazylem sprawdzic dotad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 U mnie win XP nie wykrywa certyfikatu. Nie zaobserwowalem zadnego wzrostu wydajnosci i spadku jakosci ani w grach anie w 3d marku 2001 se. Poprzednio mialem 40.72. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 uhm, jakos nie bardzo moge wejsc do zakladki tych sterow - wywala mi blad...kiedys bylo juz cos takiego z ktorymis sterami (kasowalo sie pliczek nvcpl.dll i bylo oki - teraz to nie dziala). mam xp prof. eng., scionglem stery english, chyba nie musze tych international, nie? 20 megsuf..:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 U mnie win XP nie wykrywa certyfikatu.A gdzie widzisz informacje ze to sa stery certyfikowane http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_43.45 http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_archive No chyba ze mam cos z oczami ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 niestety musialem je wywalic, bo niektore gry przestaly mi dzialac. nie wykrywaly karty, dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hmmmmmm a mi na tych sterach wszystko zajebiscie chodzi zauwazylem lekki wzrost wydajnosci i jakby sie obraz wyostrzyl :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 po instalacji tych sterow nie uruchamia sie gra Rallisport Challenge, spotkal sie ktos z czyms takim u siebie? gra Insane reaguje podobnie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 u mnie all chodzi ok, minimalny wzrost wydajnosci, za to po restarcie kompa startuje na jakis w kosmos wykreconych ustawieniach gamma ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ja nie mam zadnych problemow z tymi sterami (puk puk w niemalowane :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a testowal je ktos z GF2 :?: Narazie jade na 30.82 i bardzo je sobie chwale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 jak mialem GF2 TI to 3082 byly dla mnie najlepsze, najszybsze i najstabilniejsz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 He,he szkoda,że nie widzieliście jak na nich działa benchmark GL EXcess Kumpel ściągnął mnie specjalnie żebym to zobaczył. Szczerze polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziaDzia Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Jak dla mnie to te nowe detki ni w p..de .ni w oko :!: W 3dy marku jakies 200-300 mniej niz na 41.09 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 QbaS u mnie na GF2 GTS spadek wydajności w 3dmarku 2001SE o jakieś 200-300 pkt, tak jak pisał DziaDzia. Poprzednio używałem 40.72. Tych 30.82 niegdy nie sprawdzałem ale zaraz ściągne i porównam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No i już po testach, jeśli przyjąć 43.45 za punkt wyjścia to na 40.72 mam +200-300pkt a na 30.38 +400-500pkt. I zostane chyba przy tych ostatnich. Tak więc dla GF2 te nowe to wcale nie jakieś cudo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 niewiem czemu ale na tych drv spadly mi testy w 3dmarku a glownie szadery z 90fps do 30fps niemam pojecia czemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 u mnie też nic się nie poprawiło 3 d mark tak samo chodzi . jade na 40.72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Roznice sa odrazu przy NVIDIA Media Center, z ktorego korzystam. Jest zakladka anizotropowego filtrowania. Wczesniej nie bylo. Poza tym o wiele lepiej chodzi FSAA i anizo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 kaeres, zaczalem sciagac :lol: a u ciebie w 3dsmarku przyrost? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Smarka nie sprawdzalem bo mam go gleboko w d... Widze jak gry dzialaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...