Gość loRdRumek Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Witam, mam dylemat... Chciałem sobie zamówić neta od któregoś z operatrów komórek razem z laptopem. Którego operatora polecacie i który laptop :D Można ładniej, a nie "nietypowy problem" :rolleyes: Wierz mi, że ludzie chętniej zajrzą do tematu, jeśli tytuł będzie treściwy. _OskaR Edytowane 14 Maja 2008 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spec-kom Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Opowiem ci jak ja kiedyś chciałem wziac Laptopa ze znaen firmy koloru pomarańczowego ze słynnej reklamy : weź laptopa dell z super abonamentem Wszystko jest ładnie ale tylko na reklamie na szczscie na komputerach sie znam od nie od dzisiaj wiec poszedlem tam do salonu i powiedzialem ,że chce laptopa dell po rozmowie, jak mi ta laska mówiła to naprawde jak by jakiś normalny zjadacz chleba poszedł to by to łyknął,ale nie ja wiec zrezygnowałem z tego( bo jak se policzyłem to by mnie wyniosło po 3 lat trwania umowy ponad 4000zł) a takiego laptopa moża kupić za 1700zł + idzie sie wtedy do obojetnie jakiego salonu i kupuje sie karte( moza tez osobno kupic sobie ta karte na PCMCIA lub EX card) i wykupuje sie poprostu abonament i to taniej i lepiej wychodzi bo wychodzi niecałe 3000zł a ceny spadają pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasek27 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Witam, mam dylemat... Chciałem sobie zamówić neta od któregoś z operatrów komórek razem z laptopem. Którego operatora polecacie i który laptop :D Można ładniej, a nie "nietypowy problem" :rolleyes: Wierz mi, że ludzie chętniej zajrzą do tematu, jeśli tytuł będzie treściwy. _OskaR Tak jak napisał spec-kom Zastanów się czy naprawdę warto. Z tego co kiedyś liczyłem to nie. Naciągają ludzi i tyle. Jeśli chodzi o brak kasy to lepiej na raty u kogoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...