Skocz do zawartości
yotomeczek

Płytka MSI KT3V jest OK ??

Rekomendowane odpowiedzi

Jak na płytę za 310 zł to jest naprawdę spoko - tylko napięcie na athlonach 0,13 to max 1,7 V - ale wszystkie nowe MSI tak mają .... Magistrala 166 bez problemu - jak za te pieniądze to jest git ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na płytę za 310 zł to jest naprawdę spoko - tylko napięcie na athlonach 0,13 to max 1,7 V - ale wszystkie nowe MSI tak mają .... Magistrala 166 bez problemu - jak za te pieniądze to jest git ....

aha podaję wybór :

http://www.infoglob.pl/sklep/podzespoly/24...ategoria_a.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam 3 qmpli ktorzy na ej plycie maja 1700XP i bez zadnego problemu.Aha u jednego wysepowal jakis konfiklt z DDR333 tzn komp nie widzial ich jako 333 tylko 266,ale po wymianie na inne every bylo spox(nie wiem w tej chwlil jakiej firmy byly te kosci)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro idę do serwisu (ASROCK) o może uda mi się wymienić za dopłatą na MSI KT3V

Poproszę o opinie o tej płycie (nie proponujcie mi innych bo nic fajnego w Infoglobie Łódź za tą kasę nie ma - 321zł)

Dzięki

Pozdrówka

Tylko nei bierz wersji z oznaczeniem "c" bo ona nie ma dzielnika 5.

Wszystkie inne wersje są ok., szczególnei za tą cenę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poproszę o opinie o tej płycie (nie proponujcie mi innych bo nic fajnego w Infoglobie Łódź za tą kasę nie ma - 321zł)

Dzięki

Pozdrówka

Tylko nei bierz wersji z oznaczeniem "c" bo ona nie ma dzielnika 5.

Wszystkie inne wersje są ok., szczególnei za tą cenę.

Właśnie gdzieś mi się obiło o uszy z tym dzielnikiem na MSI z KT333 ...

Tego się boję

Myślałem że tyczy on tylko jedej wersji KT3 Ultra ...

No będę musiał spytać handlowca w Infoglobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki

Pozdrówka

A nie oplaca za doplata lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> MSI KT4V za 371,- stoja w cenniku - na forum nawet jest ktos kto na tej plycie ma 1700+@2400+ - nowszy chip i najnowszy rev plyty jaka wyszla od MSI (MS-6712) za 50 zeta doplaty oplaca sie IMO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie oplaca za doplata lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> MSI KT4V za 371,- stoja w cenniku - na forum nawet jest ktos kto na tej plycie ma 1700+@2400+ - nowszy chip i najnowszy rev plyty jaka wyszla od MSI (MS-6712) za 50 zeta doplaty oplaca sie IMO.

No na przyklad ja :D A spokojnie szlo 12,5x180 bez podnoszenia napiecia. Bardzo stabilna plyta ale od KT3V rozni ja chyba tylko agp8x i ddr400 wiec jak ktos nie potrzebuje....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam nieaktualny , jesli jest związany z kozackim sprzetem to zawsze jest milo do niego wrocic ;)

nieaktualny w sensie ze czy powiesz tak czy siak na nic nie zda sie to juz kolesiowi ktory mial problem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...