yotomeczek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Jutro idę do serwisu (ASROCK) o może uda mi się wymienić za dopłatą na MSI KT3V Poproszę o opinie o tej płycie (nie proponujcie mi innych bo nic fajnego w Infoglobie Łódź za tą kasę nie ma - 321zł) Dzięki Pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Jak na płytę za 310 zł to jest naprawdę spoko - tylko napięcie na athlonach 0,13 to max 1,7 V - ale wszystkie nowe MSI tak mają .... Magistrala 166 bez problemu - jak za te pieniądze to jest git .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Jak na płytę za 310 zł to jest naprawdę spoko - tylko napięcie na athlonach 0,13 to max 1,7 V - ale wszystkie nowe MSI tak mają .... Magistrala 166 bez problemu - jak za te pieniądze to jest git .... aha podaję wybór : http://www.infoglob.pl/sklep/podzespoly/24...ategoria_a.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Nie wiem ile masz kasy na dopłatę - ale z nowym biosem ta płyta obsługuje : http://www.msi.com.tw/program/support/cpu_...85&NAME=MS-6712 a i ma 6 kanałowy dzwięk i moje ulubione D-led'y .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Bardzo fajna płytka - 0 problemów :) Polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 mam 3 qmpli ktorzy na ej plycie maja 1700XP i bez zadnego problemu.Aha u jednego wysepowal jakis konfiklt z DDR333 tzn komp nie widzial ich jako 333 tylko 266,ale po wymianie na inne every bylo spox(nie wiem w tej chwlil jakiej firmy byly te kosci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Płyta jest OK testowałem ją troche dla qmpla i nie było z nią żadnych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Jutro idę do serwisu (ASROCK) o może uda mi się wymienić za dopłatą na MSI KT3V Poproszę o opinie o tej płycie (nie proponujcie mi innych bo nic fajnego w Infoglobie Łódź za tą kasę nie ma - 321zł) Dzięki Pozdrówka Tylko nei bierz wersji z oznaczeniem "c" bo ona nie ma dzielnika 5. Wszystkie inne wersje są ok., szczególnei za tą cenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Jutro idę do serwisu (ASROCK) o może uda mi się wymienić za dopłatą na MSI KT3V Poproszę o opinie o tej płycie (nie proponujcie mi innych bo nic fajnego w Infoglobie Łódź za tą kasę nie ma - 321zł) Dzięki Pozdrówka Tylko nei bierz wersji z oznaczeniem "c" bo ona nie ma dzielnika 5. Wszystkie inne wersje są ok., szczególnei za tą cenę. Właśnie gdzieś mi się obiło o uszy z tym dzielnikiem na MSI z KT333 ... Tego się boję Myślałem że tyczy on tylko jedej wersji KT3 Ultra ... No będę musiał spytać handlowca w Infoglobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Jutro idę do serwisu (ASROCK) o może uda mi się wymienić za dopłatą na MSI KT3V Poproszę o opinie o tej płycie (nie proponujcie mi innych bo nic fajnego w Infoglobie Łódź za tą kasę nie ma - 321zł) Dzięki Pozdrówka A nie oplaca za doplata lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> MSI KT4V za 371,- stoja w cenniku - na forum nawet jest ktos kto na tej plycie ma 1700+@2400+ - nowszy chip i najnowszy rev plyty jaka wyszla od MSI (MS-6712) za 50 zeta doplaty oplaca sie IMO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ostatnio skladalem na niej sprzet bardzo przyjemna plytka stabilna, wydajna (jak na kt333) no i cenowo nie stoi za wysoko :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzi Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 A nie oplaca za doplata lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> MSI KT4V za 371,- stoja w cenniku - na forum nawet jest ktos kto na tej plycie ma 1700+@2400+ - nowszy chip i najnowszy rev plyty jaka wyszla od MSI (MS-6712) za 50 zeta doplaty oplaca sie IMO. No na przyklad ja :D A spokojnie szlo 12,5x180 bez podnoszenia napiecia. Bardzo stabilna plyta ale od KT3V rozni ja chyba tylko agp8x i ddr400 wiec jak ktos nie potrzebuje.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Nie wymienili na inną :( Chcieli mi wcisnąć (musiałbym czekać jeszcze 2-3 dni ... ) jakiegoś jetwaya na KT400 za 380 zeta ... nie Pojeżdżę na tej D1200@1450 też nie źle ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 a szkoda szkoda.... pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja tam bym ci radzil ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> l7s7a2 napewno lepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 napiecie tez do 1.7v na 0.13 zablokowane pci/agp szereg dzielnikow i w ogole cacy plyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 napiecie tez do 1.7v na 0.13 zablokowane pci/agp szereg dzielnikow i w ogole cacy plyta Wiem, wiem - chyba że tą sprzedam... Gdzie w Łodzi można wziąć tego ECS'a L7S7A2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmos Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 No moge tylko zeknąć Kozak płyta:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 No moge tylko zeknąć Kozak płyta:) nie wiem czy zwrociles uwage ale troche to nieaktualny temat :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmos Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 E tam nieaktualny , jesli jest związany z kozackim sprzetem to zawsze jest milo do niego wrocic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 E tam nieaktualny , jesli jest związany z kozackim sprzetem to zawsze jest milo do niego wrocic ;) nieaktualny w sensie ze czy powiesz tak czy siak na nic nie zda sie to juz kolesiowi ktory mial problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...