Skocz do zawartości
Sysak

Garaż Twoich Marzeń ;)

Rekomendowane odpowiedzi

1. MAN TGX V8 680 KM :rolleyes: - coś pięknego, a jak brzmi :) . Wymarzona maszyna na wakacyjny wyjazd z dziewczyną, tylko nie wiem po co ma dwa łóżka B-) .

Dołączona grafika

2. Shelby GT500

Dołączona grafika

3. Dodge Challenger hemi R/T

Dołączona grafika

4. Porsche 930 3.3 Turbo - boxer chłodzony powietrzem, nie ma lepszego dzwięku :)

Dołączona grafika

5. Nissan Skyline GTR '71

Dołączona grafika

Trochę mało pięć bryk, żaden wankel się nie zmieścił :)

Edytowane przez St.Anger

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie byłby japoński garaż :P

1. Toyota Corolla Sprinter AE86 Trueno

2. Toyota Supra

3. Mazda RX-7

4. Mazda RX-8

5. Nissan GT-R (R35 ;) )

6. Nissan Skyline R34 (ale zrobiony z kierownicą na lewą stronę :P )

7. Mitsubishi Eclipse - 1997r

8. Mitsubishi Evo X

myślę, że więcej mi nie trzeba :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Audi RS 6

Dołączona grafika

Mesiek CLS 55/63 AMG

Dołączona grafika

M5 E39

Dołączona grafika

Escalade

Dołączona grafika

Forester STi

Dołączona grafika

no i jeszcze jako 6 Accord VI gen. type-r :)

Dołączona grafika

bmw i honda sa jeszcze marzeniami w miare realnymi, ale jeszcze nie na dzien dzisiejszy :) a takie top3 z moich typow to chyba 1.Rs'ka 2.Mesiek 3. Subru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. RS6

2. M3 e46

3. Accord VIgen Type-R

4. F430

5. Impreza STI My06/Lancer evo IX

6. CBR 600

nie liczac ferrari, mysle ze pozostala czesc garazu jest jak najbardziej osiagalna w przszylosci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Honda Goldwing - absolutnie bezsensowny, nieporęczny, gargantuiczny obiekt pożądania ze wstecznym biegiem i pojemnością 1.8. Chcij go.

2. Toyota RAV4, Suzuki Vitara w wersji trzydrzwiowej albo inne SUViątko - żeby żona nie marudziła, że nie ma czym jeździć.

3. Fiat JaSzCzomb o maksymalnie seryjnym wyglądzie ze swapem na 1.9 TDI... tfu, 1.2 z turbinką, bulbulizatorem i tak dalej, wzmocnionym i poprawionym zawieszeniem, klimą od Sportinga i takie tam. Służyłby do rekreacyjnego poniżania większych samochodów. Albo inny pojazd typu elektron - taki mały, taki głupi i tak szybko zasuwa. Mini Cooper odpada, zbyt metroseksualny i ma szkaradne wnętrze (ten radziecki budzik w centrum deski rozdzielczej ...).

4. Fiat 125p lub Polonez w wersji klasycznej, utrzymywany z biegłością i pietyzmem (zagadka - co jeszcze powstało z biegłością i pietyzmem i jaka to była gra?) - do lansu (a co).

5. VW Transporter lub jakiś zacny Mercedes podobnych gabarytów - marzenia marzeniami, ale czasem coś trzeba przewieźć.

I jeśli rozpatrywać garaż jako pomieszczenie, to (gdybym miał wystarczająco wiele pesos) urządziłbym sobie prywatne centrum badawcze lotów kosmicznych (coś takiego jak berkut, Pan Mocy :>) i tam wygłupiał się w jakieś jaSzCzombowe dłubanki.

Amerykańskich "legend" nie chcę, byłem niedawno u kowbojów, trochę widziałem - wszystko jest tam takie ... duże, czy ściślej przerośnięte. Te kmioty nawet Smarta nadmuchali do rozmiaru XL, a potem gorzkie żale, że kryzys paliwowy. Apage.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi się trochę poprzestawiało już i ścigacze po xxxx koni odpadają ;]

1. kombiaczek niemały,, coś ale audik a6

2. sedanik mniejszy szybszy np saab x turbo , takie 9,3 z awd od imprezy i 2,8l 280hp

3. porsche 911 993 carrera 4s, to dla radości

4. duży suv, może volviaczek z v8 ? :>

5. cośbym wymyślił ;) powiedziałbym że c30 dla mojej pani ale - pewnie i tak wolałaby 4. albo 1.,,, a może nie znam mojej pani ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co by do sklepu czasem pojechac mutsubishi evo :P

zxr 1000(czarny musi byc koniecznie czarny :) i poprzedni model ten najnowszy taki se jest) lub gsxr 750/1000 co by sobie poganiac jakos agresywniej :P

cb 500 zeby na codzien byla(juz jest :P )

jakis dwu-suwowy enduro(nie ma konkretnego typu :P ) tak z 250, 400 to juz za duzo, co by sobie poszalec po lesie.

midnight star, zeby duzo chromu bylo :P . na lans pod kolumna zygmunta w sobotni wieczor :P harley ssie btw :P samochody zreszta tez :P

chyba jest 5

tak jeszcze co do garazu, to komplet kluczy wiszacy na scianie i inne potrzebne nazedzia. no i jak to w prawdziwym garazu, kalendarz z gola babka musi byc :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi