Skocz do zawartości
eQ.

Euro 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Może cudem wróci jeszcze :lol: :wink2:. No trudno sie mówi - bedzie cieżko ale takie 0-0 wziąłbym w ciemno ;]. Jakby grali tak jak na ostatnim mundialu z Niemcami i bedą mieli ciut wiecej szczęścia to może sie uda ;). Ja sie coraz bardziej boje Chorwacji - zobaczymy jak jest pójdzie z Austrią no i z Niemcami ;]. Jak z Niemcami wygrają to bedzie oznaczało ze szanse wyjścia z grupy bedą jeszcze mniejsze ;].

Pozostaje wywisić flagi i wierzyć panowie i panie :o.

(a i dzisiaj nie było flag tyskiego w zadnej gazecie - szkoda ;]).

POLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stawiacie coś u buków ;] ? Ja idę zaraz po pierwszy kupon

Po 10/20zł na:

Germany - Poland

E Smoralek: Czy strzeli gola i jego drużyna wygra w regulaminowym czasie? zakład:Tak kurs:10.00

Germany - Poland

J Krzynowek: Czy strzeli gola i jego drużyna wygra w regulaminowym czasie? zakład:Tak kurs:13.00

A po za tym, jakaś większa kwota na wygraną (z remisową podpórką).

Co do kontuzji Błaszczykowskiego, to ta wcześniejsza nie kwalifikowała się do zwolnienia przez lekarza uefy. Tak przynajmniej podawali w wiadomościach.

Zresztą kto wierzy w takie ploty, po tym co zrobił Lewandowski?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zaszalałem i stówę na naszych postawiłem w meczu z Niemcami [;

raz się żyje ;D

PRAWIDŁOWO ;). Ja nakupowałem wódki to za dużo kasy na sts nie mam ale 10 zł na Polskie pójdzie z Niemcami ;].

Chociaż imo remis jest całkiem realny wiec druga 10 pójdzie na remis Polaków bo żeby wygrać trza strzelić gola a z tym może być problem przeciwko Niemcom (głównie z powodu przewagi psychicznej po stronie Germanów ;]).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zresztą kto wierzy w takie ploty, po tym co zrobił Lewandowski?

A co zrobil Lewandowski :D ?

Chociaż imo remis jest całkiem realny wiec druga 10 pójdzie na remis Polaków bo żeby wygrać trza strzelić gola a z tym może być problem przeciwko Niemcom (głównie z powodu przewagi psychicznej po stronie Germanów ;]).

Czy ja wiem? W sumie Lehmann twierdzi że piłka mu nie pasuje [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuszczak out, na jego miejsce zapewne Kowalewski.

Powodem jakaś kontuzja grzbietu:/

To już to jest potwierdzone. Kowal bedzie leciał do Austrii. Kuszczak coś ma z kręgosłupem czy cos takiego. Oby to już ostatnia taka zmiana bo za dużo tego w przeciągu 2 dni.

Jutro od 16 wielkie świeto :).

Chechy - Sui a przede wszystkim Turcja - Portugalia ;).

No to bedzie dobre i równe spotkanie imo bo oba zespoły raczej grają ofensywnie. Dawać mi dużo goli ;D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja oglądam meczyk na wielkim telebimie na stadionie. Idę z 3 Niemcami- kumplami, a na stadionie prawdopodobnie będą sami niemcy + ja. :F Będzie ciekawie. ;-) Naprawdę baaardzo mocno marze, żebyśmy wygrali ten mecz. Bardzo, bardzo, bardzo. Będę najszczęśliwszy na świecie jak się uda. :D Niestety nie będę się mógł odlać podczas hymnu niemieckiego, bo by mnie tam zlinczowali, ale jakoś to przeżyje... ;-)

Edytowane przez Sysak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja oglądam meczyk na wielkim telebimie na stadionie. Idę z 3 Niemcami- kumplami, a na stadionie prawdopodobnie będą sami niemcy + ja. :F Będzie ciekawie. ;-) Naprawdę baaardzo mocno marze, żebyśmy wygrali ten mecz. Bardzo, bardzo, bardzo. Będę najszczęśliwszy na świecie jak się uda. :D Niestety nie będę się mógł odlać podczas hymnu niemieckiego, bo by mnie tam zlinczowali, ale jakoś to przeżyje... ;-)

Tylko sie schowaj jak wygramy bo inaczej bedzie krucho ;].

No ja typuje remis Tur-Por. Portugalia srednio gra ostatnio a Turcja od 2002 jest dobrą drużyną. Co jak co spotkanie powinno być ciekawe :wink2:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ile trzeba czekać na kase w bah? Wpłaciłem 40 zł już przedwczoraj. Mam nadzieje, że do jutra bo bedą nici z bonusu :( W Betgunie kasa jest od razu po wpłaceniu, a tu.. buu.

A co do zakładów to postawie jakieś grosze na Polske w meczu z Deutschami :wink:

@leborg dzięki. /ale buba.

Edytowane przez Gonzus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz temat o bukmacherach :P

Tak około tygodnia trzeba czekać (tzn. piszę z doświadczenia, może ostatnio się poprawili). Trzeba było zainteresować się expekt.com i zrobić przelew24-kasa w 2minuty na koncie, a po 30 miałem już bonus :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.sport.pl/sport/1,65025,5288336,...a.html?skad=rss

Dziwne ale w końcu trener wie lepiej ;). Ja bym go zostawił nawet jakby mógl zagrać nie na 100% w meczu z Chorwatami. Trza o tym zapomnieć imo i tyle.

http://www.sport.pl/sport/1,65025,5287832,...o.html?skad=rss

11 egoistów z Portugalii kontra zjednoczona jak nigdy Turcja. Ale i tak każdy inny wynik niż zwycięstwo tych pierwszych będzie wielką sensacją

jaką sensacją... No cóż każdy ma inne zdanie :). Turcja pokazała klase w meczu z Norwegią więc to powinno być równe spotkanie (chociaż mam nadzieje ze Tur wygra 4fun ;])

Przykładowe składy wg prasy:

http://www.sport.pl/sport/1,65025,5288348,..._.html?skad=rss

Mi na skład z Rogerem w napadzie pasuje nawet.. Nie chciałbym być teraz na miejscu Benhakera ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ile trzeba czekać na kase w bah? Wpłaciłem 40 zł już przedwczoraj. Mam nadzieje, że do jutra bo bedą nici z bonusu :( W Betgunie kasa jest od razu po wpłaceniu, a tu.. buu.

A co do zakładów to postawie jakieś grosze na Polske w meczu z Deutschami :wink:

@leborg dzięki. /ale buba.

kasa wyslana w srode, byla u mnie w piatek na koncie bet at home.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko sie schowaj jak wygramy bo inaczej bedzie krucho ;].

Haha. Jak wygramy, to reszta mnie nie interesuje, mogą mi skoczyć. :P Nawet jak będę musiał stamtąd spie@^%%$@ w podskokach, to z uśmiechem na gębie i krzycząc "Polskaaa! Biało-Czerwoni!" :lol2:

PS. Ja też postawiłem kasę. Założyłem się z kumplem z Danii o to czy polscy kibice zrobią burdę. On oczywiście postawił na tak i już mogę z 99% pewnością powiedzieć, że 10CHF jest moje. ;-)

Edytowane przez Sysak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha. Jak wygramy, to reszta mnie nie interesuje, mogą mi skoczyć. :P Nawet jak będę musiał stamtąd spie@^%%$@ w podskokach, to z uśmiechem na gębie i krzycząc "Polskaaa! Biało-Czerwoni!" :lol2:

PS. Ja też postawiłem kasę. Założyłem się z kumplem z Danii o to czy polscy kibice zrobią burdę. On oczywiście postawił na tak i już mogę z 99% pewnością powiedzieć, że 10CHF jest moje. ;-)

Prawidłowo ;D

Polscy kibice nigdy nie robią burd (szczególnie na takich imprezach - zawsze sie świetnie zachowywali) wiec imo zakład wygrany. Oczywiście chodzi mi o kibiców a nie ich pseudo odpowiedników ale tych raczej mało bedzie na Euro ;].

Ja Czechom i Turcji ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawidłowo ;D

Polscy kibice nigdy nie robią burd (szczególnie na takich imprezach - zawsze sie świetnie zachowywali) wiec imo zakład wygrany. Oczywiście chodzi mi o kibiców a nie ich pseudo odpowiedników ale tych raczej mało bedzie na Euro ;].

Ja Czechom i Turcji ;]

Dokładne. Chyba, że ich Niemieccy kibice sprowokują to któremuś może para puścić. Ale w to wątpię. Ja tam dziś kibicuje Czechom. Jutro stawiam 1:0 dla BIAŁO-CZERWONYCH.

POOOLSKA ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka miechów temu zrezygnowałem z UPC, które posiadało Polsat Sport/Extra i się żegnałem ze wszystkimi meczami Ojro. Okazało się że ProInternet z miecha lub dwa przed mistrzostwami dołożył Poslaty Sport i znowu wszystkie meczyki z doskonałym komentarzem! :)

Co do jutrzejszego meczu hmmmm wszyscy wiedzą jak będzie...ale i tak niepoprawny optymizm + msza i na Niemców :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi