yuucOm Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Może cudem wróci jeszcze :lol: :wink2:. No trudno sie mówi - bedzie cieżko ale takie 0-0 wziąłbym w ciemno ;]. Jakby grali tak jak na ostatnim mundialu z Niemcami i bedą mieli ciut wiecej szczęścia to może sie uda ;). Ja sie coraz bardziej boje Chorwacji - zobaczymy jak jest pójdzie z Austrią no i z Niemcami ;]. Jak z Niemcami wygrają to bedzie oznaczało ze szanse wyjścia z grupy bedą jeszcze mniejsze ;]. Pozostaje wywisić flagi i wierzyć panowie i panie :o. (a i dzisiaj nie było flag tyskiego w zadnej gazecie - szkoda ;]). POLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKA POLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKA POLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKA POLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKA POLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKA POLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKA POLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKA POLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKA POLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKA POLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Stawiacie coś u buków ;] ? Ja idę zaraz po pierwszy kupon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Stawiacie coś u buków ;] ? Ja idę zaraz po pierwszy kupon Po 10/20zł na: Germany - Poland E Smoralek: Czy strzeli gola i jego drużyna wygra w regulaminowym czasie? zakład:Tak kurs:10.00 Germany - Poland J Krzynowek: Czy strzeli gola i jego drużyna wygra w regulaminowym czasie? zakład:Tak kurs:13.00 A po za tym, jakaś większa kwota na wygraną (z remisową podpórką). Co do kontuzji Błaszczykowskiego, to ta wcześniejsza nie kwalifikowała się do zwolnienia przez lekarza uefy. Tak przynajmniej podawali w wiadomościach. Zresztą kto wierzy w takie ploty, po tym co zrobił Lewandowski? Edytowane 6 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 bet at home. Oczywiscie na mecze Polski nie obstawiam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 ja zaszalałem i stówę na naszych postawiłem w meczu z Niemcami [; raz się żyje ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 ja zaszalałem i stówę na naszych postawiłem w meczu z Niemcami [; raz się żyje ;D PRAWIDŁOWO ;). Ja nakupowałem wódki to za dużo kasy na sts nie mam ale 10 zł na Polskie pójdzie z Niemcami ;]. Chociaż imo remis jest całkiem realny wiec druga 10 pójdzie na remis Polaków bo żeby wygrać trza strzelić gola a z tym może być problem przeciwko Niemcom (głównie z powodu przewagi psychicznej po stronie Germanów ;]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zresztą kto wierzy w takie ploty, po tym co zrobił Lewandowski?A co zrobil Lewandowski :D ? Chociaż imo remis jest całkiem realny wiec druga 10 pójdzie na remis Polaków bo żeby wygrać trza strzelić gola a z tym może być problem przeciwko Niemcom (głównie z powodu przewagi psychicznej po stronie Germanów ;]).Czy ja wiem? W sumie Lehmann twierdzi że piłka mu nie pasuje [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Stawiacie coś u buków ;] ? Ja idę zaraz po pierwszy kupon Ja jednak nie stawiam u buków bo chce spokojnie mecze oglądać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Kuszczak out, na jego miejsce zapewne Kowalewski. Powodem jakaś kontuzja grzbietu:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Haha myslalem , ze sie poplacze ze smiechu jak zobaczylem jak ta jedna okladka obrazila naszych lagodnych i znanych z niezwykle subtelnego i wyszukanego dowcipu sasiadow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Kuszczak out, na jego miejsce zapewne Kowalewski. Powodem jakaś kontuzja grzbietu:/ To już to jest potwierdzone. Kowal bedzie leciał do Austrii. Kuszczak coś ma z kręgosłupem czy cos takiego. Oby to już ostatnia taka zmiana bo za dużo tego w przeciągu 2 dni. Jutro od 16 wielkie świeto :). Chechy - Sui a przede wszystkim Turcja - Portugalia ;). No to bedzie dobre i równe spotkanie imo bo oba zespoły raczej grają ofensywnie. Dawać mi dużo goli ;D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Niedługo to Beenhakera nam wymienią :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Postawiłem na Czechów i Portugalię, niechże wchodzi :D A co do Kuszczaka, to szkoda jak cholera, jakieś fatum :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Ja oglądam meczyk na wielkim telebimie na stadionie. Idę z 3 Niemcami- kumplami, a na stadionie prawdopodobnie będą sami niemcy + ja. :F Będzie ciekawie. ;-) Naprawdę baaardzo mocno marze, żebyśmy wygrali ten mecz. Bardzo, bardzo, bardzo. Będę najszczęśliwszy na świecie jak się uda. :D Niestety nie będę się mógł odlać podczas hymnu niemieckiego, bo by mnie tam zlinczowali, ale jakoś to przeżyje... ;-) Edytowane 6 Czerwca 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ja oglądam meczyk na wielkim telebimie na stadionie. Idę z 3 Niemcami- kumplami, a na stadionie prawdopodobnie będą sami niemcy + ja. :F Będzie ciekawie. ;-) Naprawdę baaardzo mocno marze, żebyśmy wygrali ten mecz. Bardzo, bardzo, bardzo. Będę najszczęśliwszy na świecie jak się uda. :D Niestety nie będę się mógł odlać podczas hymnu niemieckiego, bo by mnie tam zlinczowali, ale jakoś to przeżyje... ;-)Tylko sie schowaj jak wygramy bo inaczej bedzie krucho ;]. No ja typuje remis Tur-Por. Portugalia srednio gra ostatnio a Turcja od 2002 jest dobrą drużyną. Co jak co spotkanie powinno być ciekawe :wink2:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Tylko sie schowaj jak wygramy bo inaczej bedzie krucho ;].A jak przypadkiem chlopakom sie noga podwinie, to jeb**j im tam od nas ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Panowie ile trzeba czekać na kase w bah? Wpłaciłem 40 zł już przedwczoraj. Mam nadzieje, że do jutra bo bedą nici z bonusu :( W Betgunie kasa jest od razu po wpłaceniu, a tu.. buu. A co do zakładów to postawie jakieś grosze na Polske w meczu z Deutschami :wink: @leborg dzięki. /ale buba. Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Gonzus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Masz temat o bukmacherach :P Tak około tygodnia trzeba czekać (tzn. piszę z doświadczenia, może ostatnio się poprawili). Trzeba było zainteresować się expekt.com i zrobić przelew24-kasa w 2minuty na koncie, a po 30 miałem już bonus :P Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 http://www.sport.pl/sport/1,65025,5288336,...a.html?skad=rss Dziwne ale w końcu trener wie lepiej ;). Ja bym go zostawił nawet jakby mógl zagrać nie na 100% w meczu z Chorwatami. Trza o tym zapomnieć imo i tyle. http://www.sport.pl/sport/1,65025,5287832,...o.html?skad=rss 11 egoistów z Portugalii kontra zjednoczona jak nigdy Turcja. Ale i tak każdy inny wynik niż zwycięstwo tych pierwszych będzie wielką sensacjąjaką sensacją... No cóż każdy ma inne zdanie :). Turcja pokazała klase w meczu z Norwegią więc to powinno być równe spotkanie (chociaż mam nadzieje ze Tur wygra 4fun ;]) Przykładowe składy wg prasy: http://www.sport.pl/sport/1,65025,5288348,..._.html?skad=rss Mi na skład z Rogerem w napadzie pasuje nawet.. Nie chciałbym być teraz na miejscu Benhakera ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Panowie ile trzeba czekać na kase w bah? Wpłaciłem 40 zł już przedwczoraj. Mam nadzieje, że do jutra bo bedą nici z bonusu :( W Betgunie kasa jest od razu po wpłaceniu, a tu.. buu. A co do zakładów to postawie jakieś grosze na Polske w meczu z Deutschami :wink: @leborg dzięki. /ale buba. kasa wyslana w srode, byla u mnie w piatek na koncie bet at home. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Tylko sie schowaj jak wygramy bo inaczej bedzie krucho ;]. Haha. Jak wygramy, to reszta mnie nie interesuje, mogą mi skoczyć. :P Nawet jak będę musiał stamtąd spie@^%%$@ w podskokach, to z uśmiechem na gębie i krzycząc "Polskaaa! Biało-Czerwoni!" :lol2: PS. Ja też postawiłem kasę. Założyłem się z kumplem z Danii o to czy polscy kibice zrobią burdę. On oczywiście postawił na tak i już mogę z 99% pewnością powiedzieć, że 10CHF jest moje. ;-) Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Komu dziś kibicujecie? Ja Szwajcarii i Portugalii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Haha. Jak wygramy, to reszta mnie nie interesuje, mogą mi skoczyć. :P Nawet jak będę musiał stamtąd spie@^%%$@ w podskokach, to z uśmiechem na gębie i krzycząc "Polskaaa! Biało-Czerwoni!" :lol2: PS. Ja też postawiłem kasę. Założyłem się z kumplem z Danii o to czy polscy kibice zrobią burdę. On oczywiście postawił na tak i już mogę z 99% pewnością powiedzieć, że 10CHF jest moje. ;-) Prawidłowo ;D Polscy kibice nigdy nie robią burd (szczególnie na takich imprezach - zawsze sie świetnie zachowywali) wiec imo zakład wygrany. Oczywiście chodzi mi o kibiców a nie ich pseudo odpowiedników ale tych raczej mało bedzie na Euro ;]. Ja Czechom i Turcji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Liczę na Czechy, co do drugiego meczu to obstawiam remis. Turcja to jednak nie jest chłopak do bicia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Hmm,ludziom nie posiadającym TV polecam program Ipla. Dzięki niemu obejrzymy wszystkie mecze Euro za darmo! Wiecej info: KLIK KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Prawidłowo ;D Polscy kibice nigdy nie robią burd (szczególnie na takich imprezach - zawsze sie świetnie zachowywali) wiec imo zakład wygrany. Oczywiście chodzi mi o kibiców a nie ich pseudo odpowiedników ale tych raczej mało bedzie na Euro ;]. Ja Czechom i Turcji ;] Dokładne. Chyba, że ich Niemieccy kibice sprowokują to któremuś może para puścić. Ale w to wątpię. Ja tam dziś kibicuje Czechom. Jutro stawiam 1:0 dla BIAŁO-CZERWONYCH. POOOLSKA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Kilka miechów temu zrezygnowałem z UPC, które posiadało Polsat Sport/Extra i się żegnałem ze wszystkimi meczami Ojro. Okazało się że ProInternet z miecha lub dwa przed mistrzostwami dołożył Poslaty Sport i znowu wszystkie meczyki z doskonałym komentarzem! :) Co do jutrzejszego meczu hmmmm wszyscy wiedzą jak będzie...ale i tak niepoprawny optymizm + msza i na Niemców :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ale... mecze będą na Polsacie i Polsacie Sport Extra, na Polsacie Sport ich nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ważne że Polsat Sport extra też mam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 A nie wiecie na jakim kanale C+ będą dostepne mecze Euro ? Myślę że w jednym z 800 kanałów coś się znajdzie, tylko gdzie szukać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...