Twój Pan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Z komentarzami naszego dzisiejszego meczu poczekajcie do pierwszej polowy ;)strzelisz gola ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 2:1 dla Polski ;] Oby zagral Roger. Narazie wszystko idzie po mojej mysli jeszcze Polska i Chorwacja i 80zl do przodu bede [toto-mix] Dzisaj ogolnie Polski wieczor najpierw Kubica wygrywa a potem Polacy gromia szwabow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 2:1 dla Polski ;] Oby zagral Roger. Narazie wszystko idzie po mojej mysli jeszcze Polska i Chorwacja i 80zl do przodu bede [toto-mix] Dzisaj ogolnie Polski wieczor najpierw Kubica wygrywa a potem Polacy gromia szwabow :) http://sport.onet.pl/0,1264200,1764982,wiadomosc.html No i [gluteus maximus], Roger wchodzi z lawki pewnie w 60-70 minucie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Wprawdzie zbyt różowo prognozujesz co do wyniku ale co tam :D. Oby po prostu dobrze zagrali albo nie, mają zremisować albo wygrać w [ciach!]ianym stylu ;]. PANOWIE DO BOJU :o no i przewidywany skład na mecz z Ger 1. Artur Boruc - 13. Marcin Wasilewski, 14. Michał Żewłakow, 6. Jacek Bąk, 4. Paweł Golański - 17. Wojciech Łobodziński, 5. Dariusz Dudka, 18. Mariusz Lewandowski, 9. Maciej Żurawski, 8. Jacek Krzynówek - 7. Euzebiusz Smolarek http://www.sport.pl/sport/1,65025,5290767,...i.html?skad=rss Mogli by wcisnąć gdzieś w to Rogera ale luz ;]. Jeszcze przed meczem ważny mecz Chor-Aut - imo bedzie blamaż Austrii ale remis byłby dla nas idealny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Roger bankowo wejdzie w drugiej połowie, żeby tam troszke tymi drewniakami pokręcić :D Jak przygotowania do meczu? Ja za półtora godzinki spadam do kumpla :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jak przygotowania do meczu? Ja za półtora godzinki spadam do kumpla :unsure:Wychodze wlasnie do sklepu po zaopatrzenie na Austria - Chorwacja oraz GP Kanady (zobaczymy jak sie oglada na dwa ekrany :lol2: ) . Na helmuty zaopatrzenie juz sie chłodzi, tak samo jak "napoj" przygotowany specjalnie na ich ewentualna porazke :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Do mnie ktoś wbija, "prowiant" już dawno gotowy ale obawiam sie o TV. Oby nie wyleciał przez okno po porażce Polaków :wink2:. DO BOJU POLSKO :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jak przygotowania do meczu? Ja za półtora godzinki spadam do kumpla :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Miasto wyludniało, a 1/4 utargu sklepu to piwo :D Nie zapomnijcie oddać moczu w trakcie hymnu :D Edytowane 8 Czerwca 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Czy u was na osiedlach też tak ludzie wariują ? Mecz się jeszcze nie zaczął a u mnie większość ludzi jeździ w koło osiedla z flagami i krzyczy w niebogłosy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Poszedłbym sobie na festyn na mecz (na telebimie puszczają) ale kurde nie zdążę :P Wszystko przez F1. Pozostanie mi oglądać w telewizorni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Czy u was na osiedlach też tak ludzie wariują ? Mecz się jeszcze nie zaczął a u mnie większość ludzi jeździ w koło osiedla z flagami i krzyczy w niebogłosy ;pu mnie to samo :D drą się, trąbią, nawet z kościoła leciał hymn PL :lol2: ps chciałbym by Polacy strzelili pierwsi Niemcom, całe osiedle ryknie xD Edytowane 8 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) brawo Chorwacja! ladnie cisna austriakow, chociaz troche przyspali w ostatnich minutach 1 polowy ;p Austria do domu!! przynajmniej niedaleko maja :D Edytowane 8 Czerwca 2008 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 @BLANTMEN u mnie na osiedlu dwóch typów po 60stce grało pod sklepem puszką :D A ogólnie to w oknach widzę sporo biało-czerwonych flag [więcej niż na świeta typu 3 maj] :razz: Miejmy nadzieje, że miłość do ojczyzny nie skończy się po pierwszym meczu.. Btw, czujecie to, jakbyśmy wygrali 4-0 ? hyhyh, teraz trzymac kciuki za Austriakow niech zremisują, no i oczywiscie za Kubice.. No to tyle, nie pijcie dzisiaj za dużo bo jutro do roboty/szkoły :P Osobiście do wyżej wymienionych miejsc sie jutro nie wybieram :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 brawo Chorwacja! ladnie cisna austriakow, chociaz troche przyspali w ostatnich minutach 1 polowy ;p Austria do domu!! przynajmniej niedaleko maja :D Przespali też całą drugą połowę.... :lol2: To jest czarny koń mistrzostw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Niestety pozbawiłem się obiektywu do aparatu - tak to bym zapodał zdjęcia tego co się tutaj dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 No i [gluteus maximus] :cry: 1: 0 dla Niemców :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Taa... co prawda jeszcze 65 minut, ale zaczelismy marnie... I jeszcze strzelil nam Podolski :mur: Historia dzis nie chichocze, tylko smieje sie do rozpuku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 polska pod koniec 1 polowy grala ladnie - a co do Podolskiego - nawet sie nie cieszyl z tego gola... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Lewandowski jeszcze z 8 razy strzeli to może trafi. Łobodziński bardzo ładne akcje robi i mi to się podoba, a Żurawski na emeryturę a nie na Euro... Co do bramki Podolskiego, to nawet się nie cieszył, a prawie płakał ^^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Wiecie co ? Imo dobrze ze tego gola stracilismy. Paradoksalnie dużo lepiej gramy niż przed stratą bramki (nadal średnio ale przed stratą bramki to był blamaż nie gra). No nic woda sie leje wiec źle nie jest :D. Panowie do boju :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Optymistycznie rzecz ujmujac - moglobyc juz 2:0 dla Niemcow. A tak to jest tylko 1 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 ale głupio stracona bramka :/ w dodatku straszne są te niedogrania naszych piłkarzy... nie widzę tego w kolorze, ale warto mieć nadziej, może jednak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ehh.. mam nadzieje że Polacy się otrząsną w drugiej połowie bo pierwsza to KLAPA :mad: . Nie dość, że w ogóle nie mamy obrony to Smolarek śpi a Krzynówek chce wszystko sam zrobić :angry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Lewandowski jeszcze z 8 razy strzeli to może trafi. Łobodziński bardzo ładne akcje robi i mi to się podoba, a Żurawski na emeryturę a nie na Euro... Co do bramki Podolskiego, to nawet się nie cieszył, a prawie płakał ^^.Lewandowski dobrze strzela... Z samej "stopy" to na świecie potrafi tak strzelać tylko Ronaldinho i czasami C. Ronaldo, poza tym nikt. Nie miał dobrej sytuacji do oddania strzału tak naprawdę więc nie opowiadaj herezji jak się nie znasz. Żurawski imo na ławeczkę i roger za niego i 4-5-1 z wysuniętym smolarkiem. Łobodziński daje radę, KRzynówka truudno ocenić przez brak podań na jego stronę. Dudka trochę więcej mógłby robić, lewandowski z braku laku próbuje liderować->nie jest źle. Wasilewski ok, golański ok, żewłakow i bąk też ok, ale widać że swoje lata mają. Optymistycznie rzecz ujmujac - moglobyc juz 2:0 dla Niemcow. A tak to jest tylko 1 [;Niestety muszę się zgodzić... Chociaż pod koniec połowy nie było źle, przynajmniej się nie przestraszyliśmy szwabów <_< Uh jeszcze większą nienawiść do niemców odczuwam po tej połowie :P . zaraz yuucOm pewnie napisze że to wszystko przez brak błaszcza :lol2: EDIT: głupio stracona bramka? w czym głupio? Po prostu oni mają kogoś, kto myśli w środku pola a my nie! lewandowski dobrze myśli, ale widać, żę grywa na stoperze, jakby zagrał z tyłu a roger z przodu to byłoby 100% lepiej. i o to chodzi w rozgrywającym, żeby dawał takie zajebiste piłki prostopadłe, nic głupiego w tej akcji nie było, nie do powstrzymania, obrońcy nie mogą stać w miejscu i przemieszczają się w linii, takie rzeczy są wliczone w grę. Edytowane 8 Czerwca 2008 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ehhhh a rano mowilem oby w meczu Polakow z Niemcami nie strzelali sami Polacy. Krzynowka powinien Loe zdjac, chlopak sobie wogole nie radzi. To cien tego zawodnika. Smolarek tez kiepawo, Zuraw cos tam kleci ale tez lipa. Mam nadzieje ze maly motywujacy opiernicz w szatni zmotywuje naszych do dzialania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale Podolski dostał w jajca :P Należało mu się za tego gola ... Swoją drogą - nic nie zastąpi ryku całego osiedla: KUR*************************************************************A :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Imo Krzynówek trochę za dużo traci piłek, za bardzo miesza ;) Ale ja tam się nie znam.. Wracam na mecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 I po temacie... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 no i [ciach!]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...