michu98 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Volkan będzie mógł grać w ćwierćfinale ?Jak dostał czerwoną to pauzuje jeden mecz. Edytowane 15 Czerwca 2008 przez michu98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 A o szwajcarii nikt nic nie powie? :D Zaskoczyli mnie nie źle. Teraz szaleją mi za oknem. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 A o szwajcarii nikt nic nie powie? :D Zaskoczyli mnie nie źle. Teraz szaleją mi za oknem. ;-)A co tu duzo mowic jak wygrywaja w meczu o pietruszke ;) tak to i nasi potrafia :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Türkiyem Türkiyem Türkiyem !!! Widziałem, że ta druzyna to brylant który trzeba jeszcze go rozkręcić i dziś pokazali klasę :) Szkoda Volkana :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 A o szwajcarii nikt nic nie powie? :D Zaskoczyli mnie nie źle. Teraz szaleją mi za oknem. ;-)Już wspomniałem. Standardowe pomaganie gospodarzowi i karny z kapelusza <_< A co tu duzo mowic jak wygrywaja w meczu o pietruszke ;) tak to i nasi potrafia :lol2:Jak już wcześniej pisałem, Orły Leo jutro zgodnie z tradycją zmiotą przeciwnika...bo to ostatni mecz o pitruchę [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Jak już wcześniej pisałem, Orły Leo jutro zgodnie z tradycją zmiotą przeciwnika...bo to ostatni mecz o pitruchę [;Co będzie w sytuacji gdy: - wygramy z Chorwacją 2:0, 3:1, 4:2, itd - Austria wygra z Niemcami 1:0, 2:1, 3:2, itd Polska będzie miała 4 punkty i bilans bramkowy 0 Austria będzie miała 4 punkty i bilans bramkowy 0 Która drużyna wyjdzie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Polska, było o tym kilka stron wcześniej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Wtedy wg rankingu my.... Tylko o ile wierzę cholernie w naszą drużynę, to w 11 Austrii już nei :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Tylko o ile wierzę cholernie w naszą drużynę, to w 11 Austrii już nei :>Ja tam wierzę w sędziego - może coś wymyśli :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ja tam wierzę w sędziego - może coś wymyśli :lol2: No i tylko w to możemy w zasadzie wierzyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Türkiyem Türkiyem Türkiyem !!! Widziałem, że ta druzyna to brylant który trzeba jeszcze go rozkręcić i dziś pokazali klasę :) Szkoda Volkana :( HAhaha. Widziałem twoje "Türkiyem Türkiyem Türkiyem !!!" nawet na onecie... ;-) Co Cię tak na nich wzięło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Magia kebabów :wink: ? Buki dawno wykryły (zresztą pewnie większość z nas), że Portugalia zagra rezerwowym składem i wystawili niskie kursy. Nie wiem jak wyglądał mecz, ale widocznie portugalczycy nie przemęczali się mimo, że grali w mocno rezerwowym składzie. Ciekawe czy podobnie będzie w meczu HOL-RUM, bo na RUM kursy w okolicach 2 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Wczorajszy karny z meczu Szwajcaria - Portugalia: http://go-all.info/gol-2915--szwajcaria---...yakin--83-.html Nurek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 gazeta.pl proboje na sile pokazac ze mamy wieeeeeelkie szanse na wyjscie... Statystyki i statystyki... juz zaczyna mnie to troche denerwowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 nienawidzę turasów jak mało jakiego narodu-obszczymurki jedne :lol2: ,ale kondyche i ducha walki to oni maja jak mało kto. btw jestem optymistą Polska -Choracja 1:3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja jestem realistą - Chorwacja 3:0 Polska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 A ja pesymistą - Chorwacja 0:3 Polska A i tak Niemcy z Austrią wygrają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 A ja śpie w szafie : Polska 0-2 Chojraki nie ma co się oszukiwać, będziemy gryźć glebĘ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 to ja postawie na remis, coby rownowaga na forum byla :) to ja postawie na remis, coby rownowaga na forum byla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Chorwacja się podłoży nam i zagra jak Portugalia, praktycznie 2gi skład :P Co nie zmienia faktu że Niemcy wygrają z Austrią, chyba że sędzia pomoże gospodarzom :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Chorwacja 3:1 Polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Ja tam wierzę w sędziego - może coś wymyśli :lol2: Po wczorajszym 'dniu cudów' to można wierzyc we wszystko, nawet w to, że Polacy będą grac w cwiercfinałach... Polska - Chorwacja : 3 - 1 Niemcy - Austria : 1 - 0 Edytowane 16 Czerwca 2008 przez misico Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Chorwacja 3:1 Polska Austria 3:0 Niemcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Chorwacja 3:1 Polska Austria 3:0 Niemcy A jeśli Słowianie będą woleli Słowian wypuścic z grupy, a nie Germanów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Polska - Chorwacja = 2:0 Szanse ze Austria wygra z Niemcami są prawie zerowe ale co tam. :gitarzysta: :gitarzysta2: DO BOJU POLSKO ;o :gitarzysta2: :gitarzysta2: :gitarzysta2: :gitarzysta: :gitarzysta: :gitarzysta: :gitarzysta: :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Krytycznie patrzac na pierwsza polowe meczu Polska : Chorwacja... Chyba przez >25min widzialem straszna gre Polakow. Co pilka przeszla polowe to albo strzal na pale albo podanie do rownoleglego wszechswiata... I oczywiscie Boruc ratuje bramke i swiat co chwila... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Pierwsza połowa naszych mocno średnia. :sad: Niemcy : Austria chyba dalej 0:0 więc teoretycznie jeszcze jest nadzieja. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Cienko aż głupio ;-). Dlaczego Chorwaci grają z czarnymi opaskami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Coś mnie minęło? Ja oglądam Niemców i Austriaków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Tak minęło Cię jak Lewandowski strzelał z połowy boiska a Krzynówek nie wykorzystał żadnego dośrodkowania :mur: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...