dobo90 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 2:1 dla Niemiec.Do 89 minuty :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nie chcę, żeby Niemcy wygrali, więc jestem za Turcją, pomimo to, że są na straconej pozycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nie chcę, żeby Niemcy wygrali, więc jestem za Turcją, pomimo to, że są na straconej pozycji.Tak jak w 3 poprzednich meczach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Jak wygra Turcja stawiam kebaba Edytowane 25 Czerwca 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 @MaSell "Między 9 a 10 rano przyjść..." Powodzenia ... BTW Jestem za Turcją ;] 3:2 po dogrywce dla Kebabów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 A ja wam mówie że dojcze dzis sie łatwo rozprawią z Turkami.. Osobiście jestem za tymi drugimi, ale Niemcy to solidna firma, w kebabowym składzie mamy pełno kontuzji wiec cudem będzie jeśli awansują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Niestety ale też tak sądze :<. Kebab attack troche zdemolowany jest wiec nie bedzie łatwo ale czego oni nie wygrywali w ostatnich minutach ;]. Jestem za Turcją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Ech, nie moge juz słuchać Kołtonia. W przeciągu 15 minut już trzy razy użył słowa nota bene, przez całe euro już chyba z 15 raz.. :P Narazie Turcy zdecydowanie prezentują lepszą gre od Dojczów, strzał Kazima Kazima.. ajć.szkoda. :razz: GOOOOOL!! Edytowane 25 Czerwca 2008 przez Gonzus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Co jest jakieś problemy z emisją :/ Co za polsyf :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Nie tylko na polszmacie...na wszystkich kanałach coś nie tak ;/ edyta no wreszcie ;] Edytowane 25 Czerwca 2008 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jechał pies szwabów fuksiarzy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 i zakazane mordy wygrały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ehh a mialem nadzieje , ze Turcy jednak dadza rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 :| nic, trzeba liczyć na to, że dostaną omłot w finale... po co Rustu wychodził do tej piłki ? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ehh.. znowu wygrali a szkoda bo Turcja pokazała klasę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dlaczego!? A tak na kebabów liczyłem :/ Oby dostali niemce łomot w finale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nie! :( Wszyscy graja dobrze wygrywają niemcy... I znowu będą się srali, jacy to oni dobrzy nie są... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 po co Rustu wychodził do tej piłki ? <_<On też będzie sobie zadawał to pytanie jeszcze wiele razy .. Nie! :( Wszyscy graja dobrze wygrywają niemcy...Zabawne - kłóciliśmy sie z ojcem o te faule na Lamie i Kazimie w polu karnym i zdążyłem wspomnieć to właśnie i wpadła 3 brama :mad: Cóż - finał Niemcy Rosja. Ale Turcy i tak zaimponowali - ładny mecz w ich wykonaniu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ale Turcy i tak zaimponowali - ładny mecz w ich wykonaniu [;Szacunek dla Turcji, w tak eksperymentalnym składzie zagrali bardzo dobre spotkanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Omg a tak ładnie Turcja grała mimo takich braków :|. Imo jakby była dogrywka to by pewnie wygrali ten mecz a tak klops. No kurde teraz trza liczyć na Rosjan albo Hiszpanie (oby jednak nie ;]). Znów wszyscy grają a Niemcy wygrywają... W 2006 roku ładnie grali to nawet do finału sie nie dostali. Teraz "lamią" a już są w finale (chociaż i tak dużo lepiej grają niż 2002 roku). Lipton wielki; oby ich Rosja chapnęła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dla mnie Turcja jest finalistą B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) I to już od początku mistrzostw. :lol: Ale musze powiedziec, ze miales nosa. ;-) Mam nadzieje ze hiszpania zostanie mistrzem. Albo chociaż Rosja... PS. Przerwy w transmisji nie było tylko w Arabii Saudyjskiej i... Szwajcarii. :D Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 PS. Przerwy w transmisji nie było tylko w Arabii Saudyjskiej i... Szwajcarii. :DKolega z austrii i drugi z łotwy mówili, ze tez mieli ok, wiec... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja dzisiaj mam nadzieję na wygraną Rosji, tak z 2:0 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja też,ale.. Hiszpanie zwyciężą :P Zobaczycie ;P 2-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ktokolwiek dziś zwycięży (sercem za Hiszpanią jestem, ale jak Rosja ma zagrać taki mecz jak z Holandią to niech wygra :)) ma nałożyć tym ^&$*^*& znaczy Niemcom.. btw...Arszawin w Barcy ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ciekawostka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 no to wałek 1:0 dla Hiszpanii :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) u mnie z tego co słyszę ludzie kibicują Hiszpanii, w sumie to nawet dobrze, niech Rosja tak nie obrasta w piórka - że we wszystkim są najlepsi... eurowizja im wystarczy [; Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Super finał sie szykuje... :|. nawet nie obejrzę bo finały z tego co widziałem to zazwyczaj krap mecze... Lipa i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...