Skocz do zawartości
eQ.

Euro 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Villentretenmerth

krap to dzisiejsza rosja

Myślę że Rosja się "wymęczyła" w ostatnim meczu z Holandią.

Poza tym wygląda na to że mieli ten przysłowiowy "bad day" - na to raczej nie ma mocnych.

W final będę kibicował Hiszpanii - Niemcy mi coś nie podchodzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po obejrzeniu 35 minut 2. połowy:

Rosja grała pięknie ale sie zmęczyła.

Holandia też była się zmęczyła wcześniej :c

Nie podoba mi sie to ale Hiszpania zasłużenie wygrywa 3:0 ze (zmęczoną) Rosją :o

ps. nie opłaca się grać ładnie i się męczyć :!:

ps2. a nie mówiłem :wink: tzn. mówiłem finał Rosja Niemcy, ale mówiłem też, że Rosjanie sie zajechali z Holandią na ament.

A Hiszpanie z Włochami się macali a nie grali.

Edytowane przez q8ic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo się cieszę, że wreszcie Hiszpania coś osiągnęła ;]

Oby tylko się nie zatrzymali i sklepali dojczów do zera. Bo jak nei, to będzie nieciekawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: tagi do tego tematu :lol:

W końcu wygrał ktoś na kogo obstawiałem :) Obok Holendrów to był mój pretendent do mistrzostwa i jak widać było po dzisiejszym meczu mają na to wielkie szanse. Tylko z Włochami się macali, ale to raczej przez styl gry Włochów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na jakiej zasadzie będą przyznane 3 i 4 miejsce?

Bo cały czas byłem przekonany, że Turcja zagra jeszcze z Rosją, ale nigdzie tego meczu nie widzę -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo cały czas byłem przekonany, że Turcja zagra jeszcze z Rosją, ale nigdzie tego meczu nie widzę -_-

Już od dawna na euro nie grano meczu o 3 miejsce :P (chyba od 84 roku kiedy tyle bramek nastukał Platini). Rosja chyba jest trzecia bo pokonała Holandię (przynajmniej tak mówili jak awansowali do półfinału - ze już mają chociaż brąz).

Tak na boku: nie zdziwie sie jak Rosja znów wróci do swojej słabej formy. To nie ZSRR. Oni przed EURO grali FATALNIE w eliminacjach średnio a w samych finałach doszli aż do półfinału :lol:. Raz im wyszło - moge sie myśli oczywiście ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ME nie ma meczu o 3cie miejsce już od jakiegoś czasu. :)

Nie wiem na jakiej zasadzie są przyznawane miejsca 3cie i 4te (o ile są), ale jeśli tak to 3cie ma Turcja a 4te Rosja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polska gra dokladnie odwrotnie ;)

:lol2: -> niestety to śmiech przez łzy ;]

Z dwojga złego wolę aby to Hiszpania zdobyła mistrza bo jeszcze coś zagrali.

Niemcy poza ćwierćfinałowym meczem z Portugalią nie pokazali zupełnie nic.

Bez dwóch Polaków zupełnie nie istnieją.

Dokładnie. Niemcy zasłużyli na finał w 2006 bo grali naprawde dobrze i wydawali sie mocni. Teraz ani nie są tacy mocni ani nie grają tak ładnie. Znając życie pewnie bedzie tak jak stare przysłowie mówi: wszyscy grają Niemcy wygrywają (nieważne jak grają :lol2:). Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi