jauhis Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 krap to dzisiejsza rosja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 no i serce swoją rację ma ;] mam nadzieję, że z Villą wszystko ok i zagra z Niemcami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 krap to dzisiejsza rosja Myślę że Rosja się "wymęczyła" w ostatnim meczu z Holandią. Poza tym wygląda na to że mieli ten przysłowiowy "bad day" - na to raczej nie ma mocnych. W final będę kibicował Hiszpanii - Niemcy mi coś nie podchodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Po obejrzeniu 35 minut 2. połowy: Rosja grała pięknie ale sie zmęczyła. Holandia też była się zmęczyła wcześniej :c Nie podoba mi sie to ale Hiszpania zasłużenie wygrywa 3:0 ze (zmęczoną) Rosją :o ps. nie opłaca się grać ładnie i się męczyć :!: ps2. a nie mówiłem :wink: tzn. mówiłem finał Rosja Niemcy, ale mówiłem też, że Rosjanie sie zajechali z Holandią na ament. A Hiszpanie z Włochami się macali a nie grali. Edytowane 26 Czerwca 2008 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 3-0 :lol2:. ŁAŁ ale bedzie ciekawy finał :lol: (trza bedzie stawiać na "mniejsze zło" czyli ESP co wcale mnie jakoś nie cieszy). A ja na to: "a ich pan w *** z takim bez_klimatycznym OJRO"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Bardzo się cieszę, że wreszcie Hiszpania coś osiągnęła ;] Oby tylko się nie zatrzymali i sklepali dojczów do zera. Bo jak nei, to będzie nieciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Przecież ESP grała dziś bdb, tylko niemcy idą wiecznie tak jak zresztą włosi na farta :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Oglnie nudny mecz...moze jesliby Holendrzy lepiej zagrali to dzisiaj byłoby na co popatrzec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Przecież ESP grała dziś bdb, tylko niemcy idą wiecznie tak jak zresztą włosi na farta :E Farta powiadasz?? Zobaczymy w finale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Dokładnie o tym samym pomyślałem. Holandia by ich pojechała raz dwa albo przynajmniej byłby wyrównany mecz. A tak było nudny jednostronny mecz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 :lol: tagi do tego tematu :lol: W końcu wygrał ktoś na kogo obstawiałem :) Obok Holendrów to był mój pretendent do mistrzostwa i jak widać było po dzisiejszym meczu mają na to wielkie szanse. Tylko z Włochami się macali, ale to raczej przez styl gry Włochów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tagi rlz. Było widać że Rosjanie byli zajechani równo po wojnie z Holendrami (Arshavin i wszystko jasne). Po cichu liczyłem na finał Kebab - Wódka ale niestety. Oby niemcy dostali baty od Hiszpanów :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Arszawin nie istniał - Rosja nie istniała. Widać jak wiele znaczy dla Ruskich ten zawodnik.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Piękny meczyk, precyzja Hiszpanów biła rosjan na głowę. Arszawin pewnie na kacu byl bo to stary pijak jest [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Na jakiej zasadzie będą przyznane 3 i 4 miejsce? Bo cały czas byłem przekonany, że Turcja zagra jeszcze z Rosją, ale nigdzie tego meczu nie widzę -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Jestem rozczarowany, liczyłem na coś więcej po wczorajszym meczu. Nie lubie ani ESP ani GER więc finału raczej nie obejrzę... Edytowane 27 Czerwca 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Na jakiej zasadzie będą przyznane 3 i 4 miejsce? Bo cały czas byłem przekonany, że Turcja zagra jeszcze z Rosją, ale nigdzie tego meczu nie widzę -_- Już od dawna na euro nie grano meczu o 3 miejsce :P (chyba od 84 roku kiedy tyle bramek nastukał Platini). Rosja chyba jest trzecia bo pokonała Holandię (przynajmniej tak mówili jak awansowali do półfinału - ze już mają chociaż brąz). Tak na boku: nie zdziwie sie jak Rosja znów wróci do swojej słabej formy. To nie ZSRR. Oni przed EURO grali FATALNIE w eliminacjach średnio a w samych finałach doszli aż do półfinału :lol:. Raz im wyszło - moge sie myśli oczywiście ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Na jakiej zasadzie będą przyznane 3 i 4 miejsce? Bo cały czas byłem przekonany, że Turcja zagra jeszcze z Rosją, ale nigdzie tego meczu nie widzę -_- Na ME nie ma meczu o 3cie miejsce już od jakiegoś czasu. :) Nie wiem na jakiej zasadzie są przyznawane miejsca 3cie i 4te (o ile są), ale jeśli tak to 3cie ma Turcja a 4te Rosja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Wydaje mi się że nie ma trzeciego i czawartego miejsca tylko i Rosja i Turcja dostają po brązowym medalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ja sobie ubzdurałem, że będą jeszcze dwa mecze i zupełnie zapomniałem jak było na poprzednim euro - mniejsza o to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Oni przed EURO grali FATALNIE w eliminacjach średnio a w samych finałach doszli aż do półfinału :lol:. Raz im wyszło - moge sie myśli oczywiście ;).Polska gra dokladnie odwrotnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Z dwojga złego wolę aby to Hiszpania zdobyła mistrza bo jeszcze coś zagrali. Niemcy poza ćwierćfinałowym meczem z Portugalią nie pokazali zupełnie nic. Bez dwóch Polaków zupełnie nie istnieją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 (edytowane) Polska gra dokladnie odwrotnie ;):lol2: -> niestety to śmiech przez łzy ;] Z dwojga złego wolę aby to Hiszpania zdobyła mistrza bo jeszcze coś zagrali. Niemcy poza ćwierćfinałowym meczem z Portugalią nie pokazali zupełnie nic. Bez dwóch Polaków zupełnie nie istnieją. Dokładnie. Niemcy zasłużyli na finał w 2006 bo grali naprawde dobrze i wydawali sie mocni. Teraz ani nie są tacy mocni ani nie grają tak ładnie. Znając życie pewnie bedzie tak jak stare przysłowie mówi: wszyscy grają Niemcy wygrywają (nieważne jak grają :lol2:). Edytowane 28 Czerwca 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=Uv-3UdG-Z4I&e jak dla mnie wypas :D Hiszpania to mój faworyt! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Panowie obstawiamy: 3-2 dla ESP po wyrównanym meczu -> opcja optymistyczna oprcja realna -> nudny w *** mecz jak to zawsze bywa z finałem i pewnie 0-0 do 90 a potem ESP (oby) wygrywa ME. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 no to teraz ja... śpiąc w szafie przyśniło mi się 3:0 dla ESP, a w tym meblu zawsze mam prorocze sny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 2:1 dla Niemców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ja jednak stawiam na 2:1 dla Hiszpanii, drugi gol w doliczonym czasie gry/w dogrywce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 2:1 Espania ;p Co do tej ballady kolo i jego czapka rlz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 POLSKA GOLA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...