ryba Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ranking FIFA? Czyli co, że gorsi wchodzą? Bo to by było sprawiedliwsze :] Czyli jak druzyny maja tyle samo pkt w grupie, to wchodzi druzyna, ktora jest wyzej w rankingu Fifa Holandia łoi Włochy :D Pierwsza bramka nie powinna być uznana, druga.. respekt.. Szkoda tylko że na Wlochów na buku postawiłem ;P Nie wiem kto wymyslil ze pierwsza bramka powinna byc nieuznana, bo jakiś włoch stał za linia koncowa czyli nie uczestniczyl w grze. Tak jak mowi MaSell, Wloch dostal dziesione od Buffona, sedzia nie przerwal akcji i nie wykluczyl zawodnika chwilowo z gry, takze byl aktywnym uczestnikiem gry i nie ma mowy o zadnym spalonym! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Co do komentatorów, to lubią jeszcze nadużywać słowa "na desancie" :D A Holandia w drugiej połowie przygasła, szkoda że tak późno wszedł Del Piero :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 3:0 co tu komentować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Piękny meczyk, póki co najlepszy w tych mistrzostwach. Wreszcie ktoś utarł nosa Włochom :razz: Jak na moje skromne oko to Holandia ma całkiem spore szanse na mistrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Piękny mecz i tyle ^^ BTW ładny towar mają Holendrzy ^^ Latają aż miło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Oranje! :) Pięknie pojechali po Włochach, przewaga nie podlega dyskusji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Z tym stwierdzeniem to bym się wstrzymał do meczu z Francją...jak z nimi zagrają tak samo to możemy mówić, że mają szanse na mistrza...czego im w sumie życzę...najlepiej w finale z Portugalią niech zagrają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 ITA w drugiej dobrze grała ;]. Cassano i Del Piernik dobrze grali ale po obronie Van der sara dostali 3 bramke ;]. Zajebista jest sytuacja w tej grupie ;]. Ciekaw jestem jak Włochy zagrają przeciwko Rumunii. Imo Del powinien od startu grać. Francja - Holandia = bedzie pogrom trójkolorowych ? ;] Może. Jutro: g. 18.00 Hiszpania - Rosja g. 20.45 Grecja - Szwecja Nie lubie ESP ale Rosja gra ostatnio fatalnie (w dodatku cudem sie dostała do euro) wiec pewnie bedzie pogrom. Dużo ciekawszy bedzie mecz Szwecja - Grecja ;]. Zobaczymy czy Grecy bedą grali na poziomie obrońcy tytułu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Z tym stwierdzeniem to bym się wstrzymał do meczu z Francją...jak z nimi zagrają tak samo to możemy mówić, że mają szanse na mistrza...czego im w sumie życzę...najlepiej w finale z Portugalią niech zagrają... Francja mnie nie oczarowała dzisiaj tak jak Holendrzy, więc pozwolę sobie podtrzymywać to stwierdzenie :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Po dzisiejszym meczu Wlosi sie nakreca. Nie pierwszy raz tak sie dzieje ;] Stawiam na kolejnosc: - Holandia 9 - Wlochy 6 - Francja 1 - Rumunia 1 O ile dobrze licze ;] Powiedzmy sobie szczerze. Czesc zawodnikow Wloch jak grala w reprezentacji to 30% naszego forum na gwno papu wolalo. Dziadki w 2 polowie pokazli ze cos jeszcze potrafia, ale Holandia jest niezle nakrecona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Hmm,co do dziadków to zobaczmy jak młodą kadrą dysponuje Van Basten.. A włochy : Banda dziadków po lub tuż przed 30stką.. Ciekawe co będzie za 5 lat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Pierwszy ładny meczyk dzięki Holandii :mrgreen: Francuzi bez polotu a raczej z wielką dziurą po środku - wiadomo po kim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Mogę śmiało stwierdzić, że Holendrzy będą szli po Mistrza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 nie przesadzajcie. pieknie ich dwa razy skontrolowali i wlosi nie mieli nic do powiedzenia. jak dojda do polfinalow to bedzie ich sukces. choc nie mialbym nic przeciwko hiszpani i holandii w finale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 nie przesadzajcie. pieknie ich dwa razy skontrolowali i wlosi nie mieli nic do powiedzenia. jak dojda do polfinalow to bedzie ich sukces. choc nie mialbym nic przeciwko hiszpani i holandii w finaleNo can do ;]. O ile te drużyn sie spotkają to co najwyżej w półfinale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 A włochy : Banda dziadków po lub tuż przed 30stką.. Ciekawe co będzie za 5 lat :P zauważ że właśnie wejście dziadka Del Piero, który nawiasem mówiąc znalazł się w kadrze pod wpływem presji prasy na selekcjonera po świetnych występach w lidze, zaowocowało kilkoma bardzo groźnymi sytuacjami. Bufon też nie miał wiele do powiedzenia przy tych dwóch bramkach i trzeba przyznać, że spisywał się znakomicie. Gdyby nie słabiutki Luca Toni to kto wie.. dziadki mogą jeszcze powalczyć choć ten remis w pierwszym meczu stawia ich w bardzo niewygodnej sytuacji. no cóż Rumunia>Polska <_< za czasów Hagiego to rozumiem, ale teraz jakiejś wybitnej drużyny to nie mają... wystarczy, że mają Mutu i Chivu. do tego kilku zdolnych młodych graczy którzy kopią w mocnych ligach jak np. Marica czy Radu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Imponujacy wynik dla Holendrow :) Ja tak sobie mysle , ze w czwartek moze sie okazac , ze szpica Polskiej druzyny na Austrie wyglada tak: z przodu Sagan, za nim Roger na lewej pomocy Ebi i na prawej Piszczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) Imponujacy wynik dla Holendrow :) Ja tak sobie mysle , ze w czwartek moze sie okazac , ze szpica Polskiej druzyny na Austrie wyglada tak: z przodu Sagan, za nim Roger na lewej pomocy Ebi i na prawej Piszczek. Podobnie myślę ale Piszczek średnio zagrał mecz z Niemcami. No zobaczymy może z Austrią zagra lepiej. Mam nadzije ze bedzie pogrom Aut jakieś 4-0 :lol2: :wink2: Oby tylko Lewander był gotowy na ten mecz bo mówił, że go coś bardzo boli. Edytowane 10 Czerwca 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Villa + Torres, jak narazie najlepszy atak tych mistrzostw o.o przy niektorych akcjach to poprostu gały wywalalem. brawo Espana!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 O.o jak mogliście obstawiać Włochów? Interesujecie się choć trochę? Przecież Holandia to 10x lepsza jest w tym momencie i na gazie... hehehe czytając ten topic, a śledzę go od 1 strony to widzę, że jesteś tu typem "wszystkowiedzącym" ehehhe ktoś tu pytał o zasady wyjścia z grupy w przypadku takiej samej ilości punktów, czy czasem nie jest tak, że w takim przypadku decyduje stosuenk bramek a następnie stosunek kartek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 ktoś tu pytał o zasady wyjścia z grupy w przypadku takiej samej ilości punktów, czy czasem nie jest tak, że w takim przypadku decyduje stosuenk bramek a następnie stosunek kartek ?Nie jest. Świetny mecz zafundowali nam dziś Hiszpanie, zwłaszcza że był over 2.5 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 5 brameczek w jednym meczu.. slicznie Villa i jego 3 brameczki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Nie jest. poprzyj to argumentami, jakiś regulamin rozgrywek Euro, bo mnie to ciekawi a nie mogę się doszukać tych zasad a chciałbym wiedzieć na czym opierasz swoją wiedzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 hehehe czytając ten topic, a śledzę go od 1 strony to widzę, że jesteś tu typem "wszystkowiedzącym" ehehhe"hehehe"interesuje się i nie rozumiem, po co będąc niedzielnym kibicem obstawiać kasę u buków. JAk też się interesujesz to chyba przyznasz rację? "hehehe" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 nie zgrywaj mądrego, ja nie obstawiam kasy u "buków" więc do mnie nie pij, jak się interesujesz to mi odpowiedz na pytanie które zadałem kilka postów wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 poprzyj to argumentami, jakiś regulamin rozgrywek Euro, bo mnie to ciekawi a nie mogę się doszukać tych zasad a chciałbym wiedzieć na czym opierasz swoją wiedzę. 15sekund w google :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 No jak dla Was dobry mecz to tylko wysoka liczba bramke to gg ;]. Imo w dobrym meczu liczba bramek powinna być min 3 ale mecz musi być wyrównany a nie 1 stronny ;]. SWE-GRE - nawet fajna 1 połowa ;]. Dla wieszkości pewnie mecz nudny jak flaki z olejem ale własnie tak gra Grecja. Śmiesznie sobie podają piłke miedzy 3 obrońcami :wink2:. Jutro sie szykją świetne mecze ;]. Por - Chechy SUI-Turcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Drugi gol pokazuje, że piłka może być śmieszna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 piłka może być śmieszna :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 SWE-GRE - nawet fajna 1 połowa ;]. Dla wieszkości pewnie mecz nudny jak flaki z olejem ale własnie tak gra Grecja. Śmiesznie sobie podają piłke miedzy 3Mam pytanie, co było pięknego w podawaniu sobie piłki przez 3 obrońców, nie atakowanych przez graczy Szwedzkich. Czy uważasz, że ten grecki anty-football był ładny? Nie obchodzi mnie , że tak gra Grecja, Grecja gra bardzo wyrafinowanie i brzydko. (mówię tutaj o Euro 2004 i dzisiejszym meczu, nie oglądam ich meczy np. eliminacyjnych). I jak już wspomniałem, podawanie sobie piłki przez 3 obrońców, murowanie bramki 7 graczami defensywnymi i czekanie tylko na to, że Szwedzi popełnią jakiś błąd, nie jest ładne. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...