koli84 Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Witam! Czy mógłby ktoś podać mi nazwę programu, lub opisać jak się robi taki obraz, w którym jest umieszczone kilka zdjęć? takie obrazy są teraz popularne w różnych serwisach, typu nasza klasa, fotka, itd... No kurcze nie wiem jak jeszcze jak mogę opisać o co mi chodzi :blink: Ale mam nadzieje że ktoś będzie wiedział o co mi chodzi :unsure: Z góry dzięki za pomoc! POZDRAWIAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 MS Paint? Gimp, PhotoShop, PaintShopPro i wszelkie inne programy do obróbki grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 w tych programach co podał Ullisses trzeba to robić ręcznie, takiego fajnego "kolaża" o jakiego zapewne chodzi koledze koliemu można zrobić automatycznie w darmowym programie picasa2 od googli, zaznaczasz kilka zdjęć klikasz w przycisk Kolaż wybierasz sobie styl i program Ci automatycznie tworzy to co chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli84 Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Dzięki slavOK właśnie o to mi chodziło:) a mam jeszcze takie pytanko... czy są gdzieś dostępne dodatkowe szablony kolaży do tego programu? Bo albo google mnie nie lubi, albo ja nie potrafie odpowiednio sformułować zapytania:( Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...